İdefix'den JBL T500 alınır mı?

Site güvenilir. T500BT bende 2 senedir kullanmaktayım, son 3 aydır kenarlarından açılmaya başladı ve sol kulaktıktan ses gelmiyor artık, servise yollayacağım. Servisi iyi dediler, arkadaştada aynısı olmuş sıfır ürün vermişler. Bu sorun haricinde ses vs konusunda kaliteli kulaklıktır.

Site güvenilir. T500BT bende 2 senedir kullanmaktayım, son 3 aydır kenarlarından açılmaya başladı ve sol kulaktıktan ses gelmiyor artık, servise yollayacağım. Servisi iyi dediler, arkadaştada aynısı olmuş sıfır ürün vermişler. Bu sorun haricinde ses vs konusunda kaliteli kulaklıktır.
Sizde dip ses sorunu yok mu? Ben yeni aldım ve bende bu sorun var.

Önerim T600BT alman olacak. Gidip deneme fırsatım oldu. Kulağı kapsıyor ve emin ol daha iyi hissettiriyor. Zamanında T500BT almıştım sattım kulak içine geçtim. 3-4 saatlik kullanımda kulak ağrısı yapmaya başlayabilir...

Önerim T600BT alman olacak. Gidip deneme fırsatım oldu. Kulağı kapsıyor ve emin ol daha iyi hissettiriyor. Zamanında T500BT almıştım sattım kulak içine geçtim. 3-4 saatlik kullanımda kulak ağrısı yapmaya başlayabilir...
Önerinizi için teşekkürler. Ürünü bende denedim fakat o kadar bütçem yok :( Bütçem 150 TL. Bu bütçeye alınabilecek en iyi kulaklık bu diye düşünüyorum.

Ben de vatandan aldım ancak dip ses problemi yaşıyorum bazı kulaklıklarda olup bazılarında olmuyor sanırım. Servise göndereceğim problem geçmezse de değişim ya da iadeye başvuracağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı