İdefix güvenilirdir herhangi bir sıkıntı olmaz.Ben almayacağım da alacak arkadaşlara öneririm diye yazıyorum. Son bir ürün yazıyor ve sadece burada satılıyor, fiyatı bana düşük geldi.
Ben almayacağım da alacak arkadaşlara öneririm diye yazıyorum. Son bir ürün yazıyor ve sadece burada satılıyor, fiyatı bana düşük geldi.
İdefix güvenilir satıcı olarak biliniyor muhtemelen satan kişide elde kalan laptobu çıkarmak için bu fiyata satıyordur yoksa artık piyasada 3070 3080 ekran kartlarına sahip laptoplar satılmıyor.Predator olması iyi güzelde satıcı güven vermedi ve RTX 4060 bir laptop bundan biraz daha güçlü kalıyor teknolojileri falan da sayarsak mantıklı gelmedi. RTX 5050 laptopun da RTX 4060'a kafa tuttuğunu varsayarsak ben bir avantaj göremedim hocam.
satıcıdan dolayı güven vermediİdefix güvenilirdir herhangi bir sıkıntı olmaz.
İdefix güvenilir satıcı olarak biliniyor muhtemelen satan kişide elde kalan laptopu çıkarmak için bu fiyata satıyordur yoksa artık piyasada 3070 3080 ekran kartlarına sahip laptoplar satılmıyor.
evet gördüm ama stoktada 1 tane varİdefix güvenilir satıcı olarak biliniyor muhtemelen satan kişide elde kalan laptobu çıkarmak için bu fiyata satıyordur yoksa artık piyasada 3070 3080 ekran kartlarına sahip laptoplar satılmıyor.
şüphe düştü içime benimdeSatıcı idefix değil baktım. Bağımsız bir firma satış platformu idefix. O yüzden ne olduğu belli değil.
laptopu ben almayacağım,almak isteyen birileri varsa diye açtım konuyuGame Garaj Dizüstü Bilgisayar Modelleri ve Fiyatları - n11 alma konusunda çekiniyorsanız bu laptobu öneririm. Arada çok fiyat farkı yok ve F/P açısından en iyi laptoplardan biridir kendisi.
Bahsettiğim gibi elde kalan laptoptur muhtemelen. Satıcıya ulaşıp daha kesin bilgi almak daha mantıklı olur.evet gördüm ama stoktada 1 tane var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.