İdepad Gaming 3 82K100CSTx alınır mı?

Niye alınmasın ki
Hocam oncelikle bu fiyata islemciden ksip ram takmislar onun yerine iyi bi islemciye Shp laptop alip kendim ram takmayi tercih ederim
2. Olarak 3050 ve 3050 ti modelinin
Bu 135 w adaptoru konusunda islmc ve ekrn krt yuk bindirecek agir bir oyun oynadiginizi dusunulim 30 dk boyunca sarjiniz %10 a ykn civarda azaliyor ama gundelik kullanimda bi sikinti olmadigi soylenior
@maximilian borsodi hocamin dedigi acer alip 1x8 ram ekleseniz kafaniz rht olur
Bunun disinda butcemi arttirabilirim derseniz
3050 modellere nazaran sikintisi olmayan 170w adap ile 3060 oneririm

Hocam oncelikle bu fiyata islemciden ksip RAM takmislar onun yerine iyi bir islemciye shp laptop alip kendim RAM takmayi tercih ederim.
2. olarak 3050 ve 3050 Ti modelinin.
Bu 135 W adaptoru konusunda islmc ve ekrn krt yuk bindirecek agir bir oyun oynadiginizi dusunulim 30 dk boyunca sarjiniz %10'a ykn civarda azaliyor ama gundelik kullanimda bir sıkıntı olmadigi soylenior.
@maximilian borsodi hocamin dedigi Acer alip 1x8 RAM ekleseniz kafaniz rht olur.
Bunun disinda butcemi arttirabilirim derseniz.
3050 modellere nazaran sikintisi olmayan 170W adap ile 3060 oneririm.

Usta Acer 3050 75W bu sefer de ekran kartı performansı azalıyor 3050 Ti vazgeçmiş oluyorum acer kötü bakmıyorum bu modeli de düşünmüştüm
Benim bildiğim Ryzen modeli 45W ekran kartı ise 85W toplamda 130W ediyor ama Intel modelinde işlemci 35W ekran kartı 90W 125W ediyor toplamda geri kalan yine de besler diye düşünüyordum kullanan varsa performansı nasıl o yüzden sormuştum

3060 çok aşıyor bütçeyi ailem izin vermiyor.

Hocam anliyorum ben de sizin yasadiginiz durumu yasadim fakat inanin lenovo 3050 e
Rakip bulamaycaksiniz bu fiyata tek potansiyel alinabilir rakibi acer ,75w olayinda
Haklisiniz lenovo w degeri olrk geciyor fakat gectigi icin de sikintili cihaz o oluyor
Adap 135w olmasa kesinlikle lenovo alin derdim
Buarada Yukarıda verdigim 30dk %10 pil azalma örnegi i5 11. Nesilde Test edildi
Usta Acer 3050 75W bu sefer de ekran kartı performansı azalıyor 3050 Ti vazgeçmiş oluyorum acer kötü bakmıyorum bu modeli de düşünmüştüm
Benim bildiğim Ryzen modeli 45W ekran kartı ise 85W toplamda 130W ediyor ama Intel modelinde işlemci 35W ekran kartı 90W 125W ediyor toplamda geri kalan yine de besler diye düşünüyordum kullanan varsa performansı nasıl o yüzden sormuştum

3060 çok aşıyor bütçeyi ailem izin vermiyor.

Hocam oncelikle bu fiyata islemciden ksip RAM takmislar onun yerine iyi bir islemciye shp laptop alip kendim RAM takmayi tercih ederim.
2. olarak 3050 ve 3050 Ti modelinin.
Bu 135 W adaptoru konusunda islmc ve ekrn krt yuk bindirecek agir bir oyun oynadiginizi dusunulim 30 dk boyunca sarjiniz %10'a ykn civarda azaliyor ama gundelik kullanimda bir sıkıntı olmadigi soylenior.
@maximilian borsodi hocamin dedigi Acer alip 1x8 RAM ekleseniz kafaniz rht olur.
Bunun disinda butcemi arttirabilirim derseniz.
3050 modellere nazaran sikintisi olmayan 170W adap ile 3060 oneririm.

Hmm haklısın be başkan doğru dedin.

@messinicocugu hocam siz ne düşünüyorsunuz

Bence ekran kartı daha önemli hocam o yüzden attığınızı alabilirsiniz işlemci sizin için daha önemliyse ekran kartında düşüş yaşarsın.
Bu arada bu modelde indirimdeymiş 8 GB RAM ekleyebilirseniz kesinlikle bunu alın hocam:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı