Idle Daddy'i CS:GO'da kullanmak ban sebebi midir?

keoXs

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben mobilde Idle Daddy kullanıyorum kart düşürmek için ama anladığım kadarıyla düşürecek kart kalmayan oyunları da çalıştırıp saat kasılabiliyor. Peki CS:GO'yu açsam Idle Daddy de ban yer miyim?

Peki hocam herhangi bir oyunun VAC koruması olup olmadığını nereden kontrol edebilirim.

Steam mağazasında sağ tarafta özelliklerinde Valve anti hile yazıyorsa koruma vardır.

1681572048424.png

Hayır. Hiçbir oyunda yemezsin idle dady yaptığı şey oyunu açıyor ( oyunun resmi sunucusuyla bağlantıya girmiyor, herhangi bir maç girmiyor. ) 1 senedir kullanıyorum yemedim.

Hocam bir şey daha sorabilir miyim? Idle Daddy de çoklu kart düşürme diyor ve neredeyse kart düşebilecek bütün oyunları tek seferde çalıştırıyor bunda da bir sıkıntı çıkmaz öyle değil mi? Ha bir de çoklu kart düşürme diye bildirim geldiğinden beridir kartta düşmüyor sebebi nedir?

Hocam bir şey daha sorabilir miyim? Idle Daddy de çoklu kart düşürme diyor ve neredeyse kart düşebilecek bütün oyunları tek seferde çalıştırıyor bunda da bir sıkıntı çıkmaz öyle değil mi? Ha bir de çoklu kart düşürme diye bildirim geldiğinden beridir kartta düşmüyor sebebi nedir?
Sorun olmaz. Nedeni bazı oyunların kart düşmesi için belirli bir saatte oynamanız gerekiyor minimum 3 ondan sonra kapatıp açın kart düşürmeyi kartlar düşecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı