Idle ile Python öğrenilir mi?

Makaleler
4
Bilgisayarım PyCharm'da aşırı yavaş çalışıyor. Bu yüzden Python'ın idle sürümü ile çalışmak istiyorum. YouTube'da biraz eski de olsa 50 videoluk bir eğitim buldum. İşimi görür mi sizce? 2017 yılında çekilmiş videolar.

Text editörden bile çalışabilirsin.

BTK Akademi üzerinden Sadık Turan'ın derslerini önerebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PyCharm dediğimiz sadece bir IDE. Neden kullandığınız editörü değiştirirken aynı zamanda eğitiminizi de değiştiriyorsunuz ki? Aynı eğitimi alıp farklı kod editörü kullanabilirsiniz.

PyCharm dediğimiz sadece bir IDE. Neden kullandığınız editörü değiştirirken aynı zamanda eğitiminizi de değiştiriyorsunuz ki? Aynı eğitimi alıp farklı kod editörü kullanabilirsiniz.
ide değiştirmek ile eğitimi değiştirmeyi nereden çıkardınız hocam?

ide değiştirmek ile eğitimi değiştirmeyi nereden çıkardınız hocam?
YouTube'da biraz eski de olsa 50 videoluk bir eğitim buldum. İşimi görür mi sizce? 2017 yılında çekilmiş videolar.
Ben yanlış anlamadıysam konuyu açan arkadaş IDLE ile çekilmiş eğitim videolarından bahsediyor. Eğer ondan bahsetmiyorsa zaten açtığı konu başlığı altında eğitim videolarından bahsetmesi çok garip olurdu.

PyCharm'la devam et hocam, sistem özellikleri nedir? Kasmaması için kesinlikle SSD, en az 6 GB RAM lazım.

Visual Studio Code kullanabilirsiniz. Ayrıca yazdığınız yerin bir önemi yok. İsterseniz not defterine yazın.

Bir editör kullanmanız size işleri hızlandırır ve bazı şeyleri yazma zahmetinden kurtarır. Ekstra olarak bir hata aldığınızda hatanın nereden kaynaklandığı hakkında da fikir sahibi olmanızı sağlar.

İlla Visual Studio Code kullanacaksınız diye bir şey yok. Herhangi hafif bir editör de kullanabilirsiniz.

Bilgim 0 olduğu içi eğitimi aldığım editör ile aynısını kullansam daha rahat olur diye düşündüm.
PyCharm'la devam et hocam, sistem özellikleri nedir? Kasmaması için kesinlikle SSD, en az 6 GB RAM lazım.
İ3 M370 işlemci 6 GB Ram. Muhtemelen Hdd de sıkıntı var bazen %100 kullanılıyor onu ssd ile değişmem gerekecek dimi?
Visual Studio Code kullanabilirsiniz. Ayrıca yazdığınız yerin bir önemi yok. İsterseniz not defterine yazın.

Bir editör kullanmanız size işleri hızlandırır ve bazı şeyleri yazma zahmetinden kurtarır. Ekstra olarak bir hata aldığınızda hatanın nereden kaynaklandığı hakkında da fikir sahibi olmanızı sağlar.

İlla Visual Studio Code kullanacaksınız diye bir şey yok. Herhangi hafif bir editör de kullanabilirsiniz.
Başka daha hafif bir editör tavsiyeniz var mıdır? Eğer Visial Studio Code kasma olmaz ise onun için eğitim kanalı önerebilir misiniz?

Başka daha hafif bir editör tavsiyeniz var mıdır? Eğer Visial Studio Code kasma olmaz ise onun için eğitim kanalı önerebilir misiniz?
VSCode'un kasacağını çok sanmıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendi official videolarını izleyebilirsin. Bazı yerlerinde HTML'e özel gösterdiği yerler var, oraları atlayabilirsin. Python için nasıl kurulum yapacağını ve kullanacağını da anlatıyor.

VSCode'un kasacağını çok sanmıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendi official videolarını izleyebilirsin. Bazı yerlerinde HTML'e özel gösterdiği yerler var, oraları atlayabilirsin. Python için nasıl kurulum yapacağını ve kullanacağını da anlatıyor.

Türkçe versiyonu yok mudur İngilizcem o kadar akıcı değil

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı