Idle Master / Idle Daddy için oyun önerileri

Idle Master ve Idle Daddy nedir?

Idle Master (PC) ve Idle Daddy (Android), sahip olduğunuz oyunları indirmeden kartlarını düşürebilmenizi sağlayan yardımcı yazılımlardır. Uygulama sayesinde sahip olmadığınız oyunun kartlarını düşüremezsiniz.
Her ikisi de açık kaynak kodlu olduğu için istemediğiniz verilerinize erişimleri yoktur.

Idle Master ve Steam yasaklaması

"Arkadaşım Idle Master kullandı ban yedi", "bir tanıdık kart düşürdü gaben evine gelip dövmüş" tarzı yaklaşımları Idle Master için duyuyoruz. Bu yaklaşımların neden ortadan çıktığı ve Valve'nin yasakladığı oyuncuların neden yasaklandığı konusuna değinmek istiyorum.
Zamanında Valve "sandbox idle tool" isimli uygulamayı kullanan oyunculara sert cezalar ile karşılık vermişti. Oyuncular bu yazılımı kullanarak aynı bilgisayarda birden fazla Team Fortress 2 hesabı ile serverlere girerek eşya düşürme olasılıkları ile oynuyor, değerli eşyaları düşürüp para kazanmaya çalışıyorlardı. Girdikleri serverler VAC korumalı serverler olduğu için, ayrıca aynı bilgisayardan birden fazla TF2 hesabına girip eşya düşürme olasılıkları ile oynayarak haksız kazanç elde ettikleri için bu oyuncular ve VAC'ın tespit ettiği sandbox idle tool barındıran bilgisayarlardan giriş yapmış hesaplar yasaklandı.

Idle Master ile bir oyunu oynuyor olarak göstermeniz sizi sadece oyunda gösterir. Herhangi bir serverda giriş yapmış şekilde sizi bekletmez. Örneğin " Counter-Strike: Global Offensive" oyununu Idle Master ile açarsanız Lobi'de gözükürsünüz.

Yine de eğer "ne olur ne olmaz, ben eşeğimi sağlam kazığa bağlayayım" diyorsanız, bu uygulamalarda kara listeye ekleyerek çalışmasını engelleme seçeneğiniz mevcut. Bu oyunların kodlarını da belirteceğim.

Idle Master ve Idle Daddy'de kara listeye eklenmesi gereken kodlar:

kar edebileceğiniz oyunlar listesi

Listedeki oyunları indirimde almanızı tavsiye ediyorum. İndirimli fiyatları isimlerinin yanında yazıyor. Kesin kar edebilmeniz için satın almadan önce oyunun kart fiyatını, mevcut sipariş adedini ve sipariş fiyatını kontrol etmenizi öneririm.

Hocam içinden en çok önerdikleriniz ne acaba?
 

Geri
Yukarı