ozyudo
Kilopat
Merhaba, iyi sosyaller. Steam Idle Master kullanmaya başladım yaklaşık 3 saattir program çalışıyor fakat kart düşmüyor. Anormal bir durum olduğunu düşünüyorum yardımcı olursanız memnun olurum.
Denedim bir işe yaramadıAyarları değiştirip dene düşer.
Hocam daha önceden düşürdüyseniz süre biraz daha uzuyor, ortalama 5-6 saatte düşmeye başlıyor. Bazen daha da uzun sürebiliyor.Merhaba, iyi sosyaller. Steam Idle Master kullanmaya başladım yaklaşık 3 saattir program çalışıyor fakat kart düşmüyor. Anormal bir durum olduğunu düşünüyorum yardımcı olursanız memnun olurum.
Idle Master'ı yönetici olarak çalıştırdınız mı? Ben dün birçok kart düşürdüm. Aynı zamanda kart düşürmek istediğiniz oyun ücretsiz bir oyunsa kart düşürmez.Merhaba, iyi sosyaller. Steam Idle Master kullanmaya başladım yaklaşık 3 saattir program çalışıyor fakat kart düşmüyor. Anormal bir durum olduğunu düşünüyorum yardımcı olursanız memnun olurum.
Bazen 2 saatin altında da düşürüyor, bazen de 5 saatin üstünde de düşürüyor.Her oyun için 2 saat oynama süresi lazım 2 saat kart düşmesi için tüm kart olan oyunlar 2 saati aştığında kartları düşürmeye başlar.
Oynama süreleri 2 saati geçtiHer oyun için 2 saat oynama süresi lazım 2 saat kart düşmesi için tüm kart olan oyunlar 2 saati aştığında kartları düşürmeye başlar.
Bu durumun nedeni daha önce kullanmış olmam mı?Hocam daha önceden düşürdüyseniz süre biraz daha uzuyor, ortalama 5-6 saatte düşmeye başlıyor. Bazen daha da uzun sürebiliyor.
Her biri satın aldığım oyunlar.Idle Master'ı yönetici olarak çalıştırdınız mı? Ben dün birçok kart düşürdüm. Aynı zamanda kart düşürmek istediğiniz oyun ücretsiz bir oyunsa kart düşürmez.
Bazen 2 saatin altında da düşürüyor, bazen de 5 saatin üstünde de düşürüyor.
Hesap kısıtlaması nedir? Bir fikrim yok.3 saatten sonra otomatik düşürmeye başlıyor. Hesabın kısıtlı mı? Kısıtlı ise ne kadar kasarsan kas düşmez.
Tam olarak kaç saat oldu? 3 saat altıysa düşmez. 3 saati geçince ''fast mode'' ile takır takır düşüyor.Her biri satın aldığım oyunlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.