Idle Master kart düşmüyor

ozyudo

Kilopat
Merhaba, iyi sosyaller. Steam Idle Master kullanmaya başladım yaklaşık 3 saattir program çalışıyor fakat kart düşmüyor. Anormal bir durum olduğunu düşünüyorum yardımcı olursanız memnun olurum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    10,2 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, iyi sosyaller. Steam Idle Master kullanmaya başladım yaklaşık 3 saattir program çalışıyor fakat kart düşmüyor. Anormal bir durum olduğunu düşünüyorum yardımcı olursanız memnun olurum.
Hocam daha önceden düşürdüyseniz süre biraz daha uzuyor, ortalama 5-6 saatte düşmeye başlıyor. Bazen daha da uzun sürebiliyor.

Idle Master'ı yönetici olarak çalıştırdınız mı? Ben dün birçok kart düşürdüm. Aynı zamanda kart düşürmek istediğiniz oyun ücretsiz bir oyunsa kart düşürmez.

Her oyun için 2 saat oynama süresi lazım 2 saat kart düşmesi için tüm kart olan oyunlar 2 saati aştığında kartları düşürmeye başlar.
Bazen 2 saatin altında da düşürüyor, bazen de 5 saatin üstünde de düşürüyor.

Her oyun için 2 saat oynama süresi lazım 2 saat kart düşmesi için tüm kart olan oyunlar 2 saati aştığında kartları düşürmeye başlar.
Oynama süreleri 2 saati geçti

Hocam daha önceden düşürdüyseniz süre biraz daha uzuyor, ortalama 5-6 saatte düşmeye başlıyor. Bazen daha da uzun sürebiliyor.
Bu durumun nedeni daha önce kullanmış olmam mı?

Idle Master'ı yönetici olarak çalıştırdınız mı? Ben dün birçok kart düşürdüm. Aynı zamanda kart düşürmek istediğiniz oyun ücretsiz bir oyunsa kart düşürmez.

Bazen 2 saatin altında da düşürüyor, bazen de 5 saatin üstünde de düşürüyor.
Her biri satın aldığım oyunlar.

3 saatten sonra otomatik düşürmeye başlıyor. Hesabın kısıtlı mı? Kısıtlı ise ne kadar kasarsan kas düşmez.
Hesap kısıtlaması nedir? Bir fikrim yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    85,5 KB · Görüntüleme: 55

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00