Steam Idle Master kart düşürmüyor

efygz21

Hectopat
Daha fazla  
Bir hesabımda Idle Master kullandım ve sıkıntı yaşamadım fakat bir başka hesaba geçtim ve o hesapta kart düşürmedi.
Sonra 5 dolar yatırdım ve pazar banı açıldı, 1 hafta sonra açılacak ama yine de düşürmüyor.
Şu an kart sebebi ne olabilir, 5 level mı olmak gerekiyor?

Ekran görüntüsü 2023-04-08 234337.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir hesabımda Idle Master kullandım ve sıkıntı yaşamadım fakat bir başka hesaba geçtim ve o hesapta kart düşürmedi.
Sonra 5 dolar yatırdım ve pazar banı açıldı, 1 hafta sonra açılacak ama yine de düşürmüyor.

Eki Görüntüle 1732901

Asf kullanın hocam, Idle Master kötü.
Oyunların kart düşürmesi minimum 2 saat oynama süresinden başlıyor, beklemeniz gerekiyor yani ilk düşürmeler için.

Eki Görüntüle 1732901

2 saat mevzusu vardıda emin değilim bir oyun 2 saat altıysa kart düşürmüyor ilk başlarda.

Diğer hesabımda hiç 2 saat olmadan patır patır bitirdi de ondan merak ettim. Bu hiç düşürmedi çünkü, 5 level vs mi olmak lazım bilemedim.

Diğer hesabımda hiç 2 saat olmadan patır patır bitirdi de ondan merak ettim. Bu hiç düşürmedi çünkü, 5 level vs mi olmak lazım bilemedim.

3-4 saat arasında atıyor benimki önceden 2 saat sınırı yoktu bazı hesaplarda hala 2 saat içinde atabiliyor tek yapmanız gereken 5 dolar yatırmak başka bir kural yok.

3-4 saat arasında atıyor benimki önceden 2 saat sınırı yoktu bazı hesaplarda hala 2 saat içinde atabiliyor tek yapmanız gereken 5 dolar yatırmak başka bir kural yok.

Teşekkür ederim o zaman beklemeye devam. Kafayı yiyecektim kaç kere kapayıp açtım bilmiyorum, 5 dolar yatırdım market haftaya açılacak diye gösteriyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı