Kart düşürmeye çalıştığın oyunlardaki kart düşme sayısına bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor, bende 3 saatten aşağı kart düşmüyor. 71 tane kartı düşürebilmek için 6-7 saat beklemişliğim var.
Olabilir. Dün de 40 kart için 5 saatimi vermiştim, genel itibariyle 3 saatten aşağı kart düşmüyor şu anda.Oyunların kartlarını düşürüp iade etmesinlrt diye 2 saate çıkardılar saatleri ben 3 tane oyunu 2.5-3. saattlerde iade etmiştim 3'e çıkarmış olabilirler belki.
Olabilir. Dün de 40 kart için 5 saatimi vermiştim, genel itibarıyla 3 saatten aşağı kart düşmüyor şu anda.
40 kart için 5 saat vermişsiniz oyunları whitelist e mi eklemiştiniz?
Whiteliste ekleme amacınız neyki ben ban yiyeni görmedim VAC'li oyunlardan düşük bir ihtimal sadece o olay.
daha kart düşürecek bir sürü oyun olmasına rağmen böyle diyorWhiteliste ekleme amacınız neyki ben ban yiyeni görmedim VAC'li oyunlardan düşük bir ihtimal sadece o olay.
Whitelist hiç kullanmadım fakat bir değişiklik olmaz kart düşürme süresinde diye düşünüyorum. En az 3 saat sürer ve dediğim gibi değişkenlik gösterebilir kart düşürmeye çalıştığın oyundaki kart serisinin kaç tane kart içerdiğine bağlı olarak.40 kart için 5 saat vermişsiniz oyunları whitelist e mi eklemiştiniz?
Whitelist hiç kullanmadım fakat bir değişiklik olmaz kart düşürme süresinde diye düşünüyorum. En az 3 saat sürer ve dediğim gibi değişkenlik gösterebilir kart düşürmeye çalıştığın oyundaki kart serisinin kaç tane kart içerdiğine bağlı olarak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.