Idle Master whitelist modunda kart düşmüyor

VXCMANE

Centipat
Daha fazla  
Idle Master uygulamasında whitelist moduna alıp kendi belirlediğim oyunlardan kart düşürmek istiyorum. Fakat 30 40 dakika, belki 1 saat bekledim. Whitelist modunda kart düşmüyor normal mi?

Kart düşürmeye çalıştığın oyunlardaki kart düşme sayısına bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor, bende 3 saatten aşağı kart düşmüyor. 71 tane kartı düşürebilmek için 6-7 saat beklemişliğim var.

Kart düşürmeye çalıştığın oyunlardaki kart düşme sayısına bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor, bende 3 saatten aşağı kart düşmüyor. 71 tane kartı düşürebilmek için 6-7 saat beklemişliğim var.

Oyunların kartlarını düşürüp iade etmesinler diye 2 saate çıkardılar saatleri ben 3 tane oyunu 2.5-3. saattlerde iade etmiştim 3'e çıkarmış olabilirler belki.

Whiteliste ekleme amacınız neyki ben ban yiyeni görmedim VAC'li oyunlardan düşük bir ihtimal sadece o olay.

Şöyle bir şey var ben sabahtan açık bıraktım çoğu oyundan kart düştü ama Dying Light 2 gibi Dead by Daylight gibi oyunlardan hiçbir şekilde kart düşmedi kart düşürme hakkım olmasına rağmen. Ben bu oyunlardan niye kart düşüremiyorum? Uygulama tanımlamıyor.

Whiteliste ekleme amacınız neyki ben ban yiyeni görmedim VAC'li oyunlardan düşük bir ihtimal sadece o olay.
daha kart düşürecek bir sürü oyun olmasına rağmen böyle diyor

Dosya Ekleri

• idlemaster.PNG
    idlemaster.PNG
    3,3 KB · Görüntüleme: 39
40 kart için 5 saat vermişsiniz oyunları whitelist e mi eklemiştiniz?
Whitelist hiç kullanmadım fakat bir değişiklik olmaz kart düşürme süresinde diye düşünüyorum. En az 3 saat sürer ve dediğim gibi değişkenlik gösterebilir kart düşürmeye çalıştığın oyundaki kart serisinin kaç tane kart içerdiğine bağlı olarak.

Whitelist hiç kullanmadım fakat bir değişiklik olmaz kart düşürme süresinde diye düşünüyorum. En az 3 saat sürer ve dediğim gibi değişkenlik gösterebilir kart düşürmeye çalıştığın oyundaki kart serisinin kaç tane kart içerdiğine bağlı olarak.

Peki hala o kadar kart düşecek oyun varken uygulamanın saymama sebebi nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı