Idle Master'a giriş yapılamıyor

Massaka-Diablo

Picopat
Arkadaşlar, Idle Master'dan koleksiyon kartı kasıp satıcaktım ama Steam hesabımla giriş yapılmıyor. Steam adımı yazıyorum, 1-2 saniye sonra kendiliğinden siliniyor. Kullandığım program en güncel sürümde, yani v1.5. Sorun nedir? Nasıl yapabilirim?

Idle Master çok sorunlu bir program bilgisayara Blue stacks kurup orada ıdle daddy i indirip kullanabilirsiniz kullanımı ıdle Master'dan daha güzel. Bende kullanıyorum ve gayet memnunum birçok işinize yarayacak ayar var Idle Master'a göre.

Programı en baştan silip tekrar indirin, bi de bir Steam başlığında çözümünü anlatan biri vardı ona bakın derim.

Hocam Android varsa idle daddy kullanabilirsiniz. Ben kullandım bayağı işe yarıyor. Ban yeme ihtimali olan oyunları kara listeye alırsanız sorunsuz kullanabilirsiniz.

Ayarlara gidin, Quick Login açıksa onu kapatın, bir de öyle deneyin. Kapattıktan sonra programı yeniden başlatmanızı söyleyecek ama gerek yok aslında.

Bunu da deneyin :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı