Nerdeymiş kaynak kodları?. Açık kaynak programın kaynak kodu halka açık olur. Blender, Audacity gibi açık kaynak programların kaynak kodları herkesin ulaşabileceği yerde. FDM'nin kaynak kodu nerde?.
Nerdeymiş kaynak kodları?. Açık kaynak programın kaynak kodu halka açık olur. Blender, Audacity gibi açık kaynak programların kaynak kodları herkesin ulaşabileceği yerde. FDM'nin kaynak kodu nerde?.
İsteğin kod olsunFDM'nin kaynak kodu nerde?.
FDM 2.5 ve 3.9 sürümler arasında açık kaynaktı. Verdiğin linkteki kodlar o sürümlere ait.İsteğin kod olsun
Bazen Google denen şeyi kullanmak iyi oluyor![]()
Değişen pek bir şey yok sanırım. O eski repo adresi.FDM 2.5 ve 3.9 sürümler arasında açık kaynaktı. Verdiğin linkteki kodlar o sürümlere ait.
Softpedia'dan baktım FDM için Freeware diyor. Ama AUDACITY için GPL yani açık kaynak. Neyse umarım açık kaynaktır. Kendim de kullanıyorum. Açık kaynak programlar güvenilir oluyor.Değişen pek bir şey yok sanırım. O eski repo adresi.
Free Download Manager / Code / [r61]
sourceforge.net
En son 6.9 sürümünün kaynak kodu var.
Değişen pek bir şey yok sanırım. O eski repo adresi.
Free Download Manager / Code / [r61]
sourceforge.net
En son 6.9 sürümünün kaynak kodu var.
6.9 sürümü açık kaynak kodlu anladığın.
Umarım öyledir. Bence açık kaynak olmasa kocaman GPL yazısını koymazlardı. Ek olarak sitelerinde en son 6.9 sürümü duyurulmuş. Ama Wikipedia'da 6.12 sürümü son sürümü olarak gösteriliyor.Softpedia'dan baktım FDM için Freeware diyor. Ama AUDACITY için GPL yani açık kaynak. Neyse umarım açık kaynaktır. Kendim de kullanıyorum. Açık kaynak programlar güvenilir oluyor.
Hayır IDM harika bir program ama ücret ödemek istemediğim için başka programlara göz atma kararı aldım.IDM'nin neresini beğenmediniz hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.