Yani az bir şey de olsa zararı var mı? misal kelle paçayı tavuk göğsünden ayıran nedir? hani ben 3 ay sonra ilk kez yedim onu kafaya takmıyorum ama sporcuların fazla kelle paça yediğini falan duymuyorum hiç.Kelle Paçanın çok zararı olmaz hocam![]()
Yani az bir şey de olsa zararı var mı? misal kelle paçayı tavuk göğsünden ayıran nedir? hani ben 3 ay sonra ilk kez yedim onu kafaya takmıyorum ama sporcuların fazla kelle paça yediğini falan duymuyorum hiç.Kelle Paçanın çok zararı olmaz hocam![]()
Zararı yoktur çoğu sporcu yiyor.Yani az bir şey de olsa zararı var mı? misal kelle paçayı tavuk göğsünden ayıran nedir? hani ben 3 ay sonra ilk kez yedim onu kafaya takmıyorum ama sporcuların fazla kelle paça yediğini falan duymuyorum hiç.
Kasmayın kendinizi, rahat olun, istediğinizi yiyin. 3 ayda bir yediğin şeyin sana ne zararı olabilir?Yani az bir şey de olsa zararı var mı? misal kelle paçayı tavuk göğsünden ayıran nedir? hani ben 3 ay sonra ilk kez yedim onu kafaya takmıyorum ama sporcuların fazla kelle paça yediğini falan duymuyorum hiç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.