• Ilk olarak gerekli olan uygulamaları, korsan olmadan veya başka bir siteye gerek duymadan indiriniz.
Opera Web Tarayıcısı | Daha Hızlı, Daha Güvenli, Daha Akıllı | Opera (keyfe göre Gx'te indirilebilir, bizzat kullanıyorum ve öneririm.)
Internet Download Manager: the fastest download accelerator tonec şirketi, indirdiğiniz IDM bağlantısında 30 gün geçerli lisans hakkı veriyor. Memnun kalmanız halinde süresiz satın almanızı öneririm. Kullanışlı bir indirme aracıdır.
  • Indirdiğiniz ve 2 programı da kurduğunuzu varsayıyorum. IDM'yi açıyoruz ve yukarı çubukta bulunan seçenekler kısmına tıklıyoruz.

• Karşımıza gelen seçenekler kısmının genel'de olduğuna dikkat edelim.

• düzenle kısmına girdikten sonra bizi karşılayan bir alan olacak ve o alanda bizim işimize yarayacak 2 kutucuk genelde boş oluyor, onları doldurmanızı isteyeceğim.

• Kısmi olarak IDM programı ile işlemlerimiz bitti.
  • IDM'nin dosya konumu açıyoruz ve orada bize gerekli olan birtakım dosyalar bulunmakta.
Gerekli olan dosyanın adı: ıdmgcext. CRX.

• IDM dosya konumu arka planda açık kalsın ve Opera'yı açalım.
  • Açtıktan sonra CTRL+Shift+e kombinasyonunu kullanarak, Opera eklentiler sayfasına gelelim; arka planda tuttuğumuz ve bize gerekli olan ıdmgcext. CRX dosyayı fare yardım ile tutalım ve eklentiler kısmına atalım.

• yükle diyoruz ve karşımıza yükleme ekranında gerekli izinleri isteyecek, ona da evet, yükle diyoruz.
  • Kutucukları dolduruyoruz ve işlem bitiyor.
[/USER] @MayCrasH @stevesm1221 @Caner Uncu @24099 @Emir M. @dogant @Lemi Galip @Berk ync @Silinen üye @Jang Geum'un Danji Yemeği @actanonverba @fryzen @Silinen üye @Motionless IN White @luci666 @Ribozom @CillianMurphy son olarak hayatımı değiştirecek kararlar vermemi sağlayan kişi @Emre C ve tüm D.Ö.H ekibine saygılarımı ve sunuyorum.

Korsan ürün kullanımına forum olarak duruşumuz nettir. Emeğe saygı olarak beğenmeniz yeterlidir. Sorularınız ve fikirleriniz için yorum yapmayı unutmayın

Son düzenleme:
Bende bazı filmler 99.99 da kalıyor çözümünü bulamadım bilginiz var mı

İ
İndirme yöneticisi. Bazen tarayıcıdan indirirken hatalı indiriyor ve tekrar indirmek gerekiyor. Ayrıca İnternetini hızınıda tam kullanamıyor. Bu yüzden bu tür programlar indirirken daha yararlı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…