Arkadaşlarımla birlikte Polonya hayalimiz var. Bilgi sahibi misiniz Polonya hakkında?Hangi ülke için istiyorsunuz. Bazı ülkelerde TOEFL geçerli ona dikkat etmenizi öneririm. Ayrıca medikal bir kariyer düşünürseniz İtalya için imat sınavı var bakabilirsiniz.
Arkadaşlarımla birlikte Polonya hayalimiz var. Bilgi sahibi misiniz Polonya hakkında?
Bilgilendirme için teşekkürler. Ben daha çok İngilizceyi nasıl IELTS'e uygun öğrenebilirim bunu öğrenmek istiyordum. Bilgi sahibi misiniz bu konuda? Gerçekten neye çalışmam gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok.Polonya IELTS ile kabul ediyor. Ek bilgi olarak Polonya'da uyuşturucu madde kullanımı fazladır. Gidecekseniz dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
Bilgilendirme için teşekkürler. Ben daha çok ingilizceyi nasıl IELTS'e uygun öğrenebilirim bunu öğrenmek istiyordum. Bilgi sahibi misiniz bu konuda? gerçekten neye çalışmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok.
Bilgilendirme için teşekkürler. Ben daha çok İngilizceyi nasıl IELTS'e uygun öğrenebilirim bunu öğrenmek istiyordum. Bilgi sahibi misiniz bu konuda? Gerçekten neye çalışmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.