IEM kulaklık alınır mı?

ew200'ün kablosu da çıkabiliyor sanırım?

Yüksek bütçeli Audeze Maxwell almayı düşünmüyorsanız mikrofonlu bir kulaklık tavsiye etmiyorum kayıt vs diyorsunuz. Kablosu çıkabilen iemler mevcut isterseniz onun orjinal kablosunu AliExpress'ten mikrofonlu kablo ile değiştirirsiniz.
ew200'ün kablosu da çıkabiliyor sanırım?

Kullanmadım kusura bakmayın o yüzden yanlış yönlendirmeyeyim chifi kulaklıklar IEM piyasasında çok önde onu biliyorum. Amazonda ew200 için çıkarılabilir yazıyor.
Hayirli olsun. Arkadasim kullaniyor ve cok memnun. Ben Simgot EM6L kullaniyorum bu arada.

1746953314328.png

son düzlükte şöyle bir sipariş oluşturmayı düşündüm. ew200'ün mikrofonu olmadığı için yanına truthear gate mikrofonlu kulaklığı ekledim ve onun mikrofonlu kablosuyla gerektiğinde kullanmayı düşünüyorum, aynı zamanda 2 kulaklığım olmuş olacak. 50 dolar üstü 5 dolar indirim kuponum var. gate 18 dolara geliyor. Toplam 58 dolar.

2. Seçenek

1746953441932.png

Bütçeyi biraz daha yükseltirsem bu kulaklığa rastladım. Hem mikrofonlu hem mikrofonsuz kabloyla birlikte geliyor. Toplam 65 dolar . Bu model nasıldır?

Tavsiyeleriniz bekliyorum.

Eki Görüntüle 2488656

Son düzlükte şöyle bir sipariş oluşturmayı düşündüm. EW200'ün mikrofonu olmadığı için yanına truthear gate mikrofonlu kulaklığı ekledim ve onun mikrofonlu kablosuyla gerektiğinde kullanmayı düşünüyorum, aynı zamanda 2 kulaklığım olmuş olacak. 50 dolar üstü 5 dolar indirim kuponum var. Gate 18 dolara geliyor. Toplam 58 dolar.

2. Seçenek

Eki Görüntüle 2488657

Bütçeyi biraz daha yükseltirsem bu kulaklığa rastladım. Hem mikrofonlu hem mikrofonsuz kabloyla birlikte geliyor. Toplam 65 dolar. Bu model nasıldır?

Tavsiyeleriniz bekliyorum.

Butceniz nedir hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı