kırmızıcort
Femtopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- 32gb / ryzen 7 7735hs / rtx4060
- Meslek
- Öğrenci
Ben birkaç IEM arasında kaldım. Ve bunun sebebi biraz da görüntü. Aslında benim aradığım birincil özellik ses kalitesi (ses detayı, tiz ve baslarda rahatsızlık vermemesi gibi). IEM kulaklıklarda kötü olan hiç olmadığındandır herhalde ki baktığım kulaklık incelemelerinde hepsi övülüyor neredeyse. Bu yüzden hangisi daha iyi bir tercih olur müzik için bilemiyorum. Arasında kaldığım kulaklıklar:
7Hz Elua Ultra IEM Kulaklık
Unfurl="true"]7HZ Zero: 2 IEM Kulaklık[/URL]
wraithesports.com
wraithesports.com
IEM ranked sitesinde Elua Ultra gayet güzel bir puanlama almış ve almak gayet mantıklı geliyor ancak görünüşü biraz itiyor. Eğer ses kalitesi gerçekten mükemmelse düşünmeden alabilirim ancak 7Hz Zero 2 ile arasında ciddi bir fark yoksa onu da alabilirim. Kulaklığı hem laptop hem telefonda kullanacağım ve anakart-DAC mevzusunu anlamış değilim buna da bir açıklık getirirseniz sevinirim. Tavsiyeniz ne yönde?
7Hz Elua Ultra IEM Kulaklık
Unfurl="true"]7HZ Zero: 2 IEM Kulaklık[/URL]
TANGZU Wan'er S.G II IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Celest Wyvern Black Remaster IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
IEM ranked sitesinde Elua Ultra gayet güzel bir puanlama almış ve almak gayet mantıklı geliyor ancak görünüşü biraz itiyor. Eğer ses kalitesi gerçekten mükemmelse düşünmeden alabilirim ancak 7Hz Zero 2 ile arasında ciddi bir fark yoksa onu da alabilirim. Kulaklığı hem laptop hem telefonda kullanacağım ve anakart-DAC mevzusunu anlamış değilim buna da bir açıklık getirirseniz sevinirim. Tavsiyeniz ne yönde?