IEM kulaklık önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
KZ kulaklıklar hiç iyi değiller, sürücüleri bile ne olduğu belli değil.
KZ nin 5 sürücü ile yaptığının fazlasını truther, Sımgot, mondroop, fiio, ibasso ve hiby gibi üreticilerin giriş seviyesi iemleri yapıyor.

Bi ara firma yayıncılara falan sponsorlukla gönderdi kulaklıkları o ara popüler oldu bir çok insanda ilk İEM kulaklıklarla tanışması Kz ile olmuşturda cidden iyi değiller hatta bazı modellerde armatür sürücüleri adamlar süs olarak koymuş işlevi yok bundan sonra zaten saygın hifi forumlarında iyice yerden yere vurulmaya başladı.
Hocam benim iem ile tanışmam kz ile oldu. Şuan aldığım blue2 henüz gelmedi o yüzden başka iem ile kıyaslayamam ama piyasadaki çoğu Bluetooth kulaklıktan daha güzel sese sahip kullandığım kz zsn pro x. Ama belki de başka iem kullanmadığım için öyle geliyor.

Chu II ses olarak güzelde nozulu çabuk oksitleniyor.

7Hz hangisi alacaksın bilmiyorum hiç kullanmadım o yüzden yorum yapamayacağım.

Ben yine de senin için sımgot EW200 öneririm bütçe çıkarsa da EW300 çok daha iyi.

Türkiye'den almak istiyorum sorun orada.

Hocam benim IEM ile tanışmam KZ ile oldu. Şu an aldığım blue2 henüz gelmedi o yüzden başka IEM ile kıyaslayamam ama piyasadaki çoğu Bluetooth kulaklıktan daha güzel sese sahip kullandığım KZ ZSN Pro X. Ama belki de başka IEM kullanmadığım için öyle geliyor.

Önerin var mı KZ castor bass gibi?

Chu II ses olarak güzelde nozulu çabuk oksitleniyor.

7Hz hangisi alacaksın bilmiyorum hiç kullanmadım o yüzden yorum yapamayacağım.

Ben yine de senin için sımgot EW200 öneririm bütçe çıkarsa da EW300 çok daha iyi.

EW200 buldum AliExpress'de 41 dolar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ew200 buldum aliexpressde 41 dolar

Hesaudıo' da alabilirsin daha Uygun'a gelir diğer türlü gümrük takılır o.

Hesaudıo' da typ-c versiyonu da vardı onda mikrofonda var.

Edit; düz versiyonu kalmamış ne zaman getirirler bilmiyorum Wp den iletişime geç istersen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı