IEM kulaklık önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
IEM kulaklıkları kablosuza çeviren aparatlar var ayrıyetten onlardan alıp kulaklığı hem kablolu hem kablosuz kullanabilirsin.

örneğin şu ürün;

Bunda LDAC, APTX gibi codecler yok ama olanlarda var araştırıp bulman lazım.
Bilemedim hocam yani şu an için aklımda anker q30 almak gibi bir fikir var günlük hayat için. Ses kaltiesinden memnun olan çok insan var. Fiyat olarakta çok zorlamaz beni. Belki Düşük segment olsa bile birkaç IEM kulaklık düşünülebilir.Kablolu olsa bile sadece oyun oynarken vs. kullanırım yani. Bir de hocam bu IEM kulaklıklara ulaşımın en kolay yolu nedir acaba. Yurt dışından vs. getirtme imkanı var mı?

Son düzenleme:
Bilemedim hocam yani şu an için aklımda anker q30 almak gibi bir fikir var günlük hayat için. Ses kaltiesinden memnun olan çok insan var. Fiyat olarakta çok zorlamaz beni. Belki Düşük segment olsa bile birkaç IEM kulaklık düşünülebilir.Kablolu olsa bile sadece oyun oynarken vs. kullanırım yani.

Q30 da var elimde :)

Sensör problemi harici fiyat bandında iyi.

Kışın kullanıyorum sadece kulaklarımı sıcak tutuyor.
Yazın fazla terletiyor.
Dışarı %70 ses seviyesi sonrasında ses veriyor.

Ses karakteri bakımında aşırı basları var tiz ve midi geri atıyor. Elektronik, Rap ve Pop müziklerde eğlenceli bir karakteri var.

Bu fiyat bandında ki kulak üstünü kulaklıklara kıyaslarsak olumsuz yönlerine rağmen en mantıklı seçenek. En azından genel ses performansı fiyat bandındaki diğer kulaklıklara göre daha iyi.

Alırsan kulaklığın uygulaması üzerinden dokunmatik kontrolleri kapat otobüste falan hafif sarsılınca kendi kendine bazen mod değiştiriyor, bu kulaklıklarda kronik bi sorun. Bunlar harici tasarım, Ses performansı ve anc fiyatı bandı için iyi.

Son düzenleme:
Q30 da var elimde :)

Sensör problemi harici fiyat bandında iyi.

Kışın kullanıyorum sadece kulaklarımı sıcak tutuyor.
Yazın fazla terletiyor.
Dışarı %70 ses seviyesi sonrasında ses veriyor.

Ses karakteri bakımında aşırı basları var tiz ve midi geri atıyor. Elektronik, Rap ve Pop müziklerde eğlenceli bir karakteri var.

Bu fiyat bandında ki kulak üstünü kulaklıklara kıyaslarsak olumsuz yönlerine rağmen en mantıklı seçenek. En azından genel ses performansı fiyat bandındaki diğer kulaklıklara göre daha iyi.

Alırsan kulaklığın uygulaması üzerinden dokunmatik kontrolleri kapat otobüste falan hafif sarsılınca kendi kendine bazen mod değiştiriyor, bu kulaklıklarda kronik bi sorun. Bunlar harici tasarım, Ses performansı ve anc fiyatı bandı için iyi.
Valla hocam Kulak kısmı biraz büyük olduğu içinde biraz cezbedici. Benim için uyuyor gibi gözüküyor. Terleme vs. benim için çok problem değil, zaten yazın genelinde çok dışarı çıkmıyorum. Hem oyun oynamam da azaldı son günlerde. Laptop başına geçip mal mal bakıyorum ekrana. En azından ses olarak beni tatmin edecek bir şey almak beni memnun eder. Şu ana kadar g432 kullandım. Kendisi zaten Q30 ile benzer ağırlıkta o yüzden problem olmaz gibi. Sadece Q30 özelinde ayar yapılması gerektiğini duydum. Onu falan halledersem 2.5k gibi bir fiyata beni memnun eder gibi. Çünkü yok yani 4-5 gündür biraz baktım F/P olarak gerçekten iyi duruyor. Bu arada genel günlük için aldığım ilk kulaklık öbürtürlü kulaklık bile kullanmadım dışarıda.

Merhaba bende bir iem denemek istiyorum max 2.5k falan olur belki biraz esneyebilir. Genellikle oyun için ver müzik dinlemek için kullanacağım önerilerinizi beklerim.

Merhaba bende bir iem denemek istiyorum max 2.5k falan olur belki biraz esneyebilir. Genellikle oyun için ver müzik dinlemek için kullanacağım önerilerinizi beklerim.

Sımgot EW200.

Daha enerjik bişey istersen kendim kullanıyorum Fiio FD11.

Sımgot bir tık daha analitik bir kulaklık bu arada Fiio daha enerjik. Oyun amaçlı Analitik bir kulaklık daha iyi olur ama müzik konusunda şöyle bişey yaşayabilirsin tizler biyerden sonra kulağını yorabilir, bir çok hifi dinleyicisi olabildiğince nötr ses ister ama bana çok renksiz geliyor, Eko ayarı çekersen de ister istemez sesde bozulma yapar biraz. Fiio' nun ses karakterini seviyorum bana daha çok hitap ediyor.

Bütçe çıkarsa Sımgot EW300 her ihtiyacını görecek çok güzel bir kulaklık onu öneririm.

Kulaklık alırsan da mutlaka bellek köpük uç da al kulaklığın nozul çapına uyan baya fark ediyorsun.

Son düzenleme:
Shenzhenden alacaksanız şuan sorun var gümrükte bilginiz olsun.

Türkiye'den alabileceğim bir yer yok mu o fiyatlara?
Fioo FD11 iyi gibi hesaudiodan alınır mı?

Hocam alternatif sinematik rock, indie, enstrümantal(piyano) ağırlıklı dinliyorum. Blue 2 ve ew300 arasında tercihin ne olurdu? Blue 2 de ek mikrofonlu kablo olması cazip geliyor.
Selamlar hocam, bu iki model arasında tercihin ne yönde oldu? Herhangi birini alıp kullanmaya başladın mı? Nasıl karar verdin?

Selamlar hocam, bu iki model arasında tercihin ne yönde oldu? Herhangi birini alıp kullanmaya başladın mı? Nasıl karar verdin?
Hocam ek mikrofonlu kablo olması nedeniyle blue2 aldım. Açıkçası ew300 tasarım olarak hiç hoşuma gitmedi o yüzden de kolay vazgeçtim galiba. Şuan gümrükte problem var 12 gündür gümrükte bekliyor ürünler.

Türkiye'den alabileceğim bir yer yok mu o fiyatlara?
Fioo FD11 iyi gibi hesaudiodan alınır mı?

Hesaudıo'dan Alınır ama harici bir mikrofonun var mı yada telefondan oynuyorsan telefonun mikrofonu tatmin ediyor mu?
Çünkü Fiio' da mikrofon yok kablo değişimi yapmak istersen de Fiio' nun kulaklık bağlantı yerleri özel kendine has bir yapıda tam uyumlu kablo bulmazsın.

Fiio' nun 0.78mm' yi mmcx portuna çeviren çeviricisi var ya ondan alıp mmcx bir kablo ile kullanabilirsin direkt mikrofonla kullanmak istersen.

Sımgot' un girişi klasik 0.78mm bunda kablo sıkıntısı çekmezsin her yerde tam uyacak bir kablo bulabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı