IEM kulaklık vs kulak üstü kulaklık

Kulaklık geldi inanılmaz performansı var oyunda da gitarda da denedim kesinlikle almalısın mağdur etmez forumda yok bu daha iyi şu daha iyi diyenleri de boş ver bana güven
Dönüş yaptığınız için teşekkür ederim. KZ sipariş etmeden önce hangi kulaklığı kullanıyordunuz? Benim için en önemlisi müzik dinlerken tatmin etmesi, pek fark oluyor mu? Ayrıca uzun süre kulakta durunca acıtıyor mu?

Dönüş yaptığınız için teşekkür ederim. KZ sipariş etmeden önce hangi kulaklığı kullanıyordunuz? Benim için en önemlisi müzik dinlerken tatmin etmesi, pek fark oluyor mu? Ayrıca uzun süre kulakta durunca acıtıyor mu?

Samsung kablolu, Haylou T15 gibi standart günlük kulaklıklar kullanıyordum farkı inanılmaz hissettirdi özellikle gitar kayıtlarımı alırken Master kısmında dip ve gereksiz tel seslerimi duyup susturmamı sağladı. Uzun süreli kullanımlarda herhangi bir sorun yaşamadım batma ağrıtma gibi ergonomisi mükemmel. Ek olarak uzatma kablosu ile kullanıyorum herhangi bir performans kaybı da yok PS5 DualSense girişinde de olması gerektiği gibi çalışıyor. Ürün resimlerde büyük duruyor ama gerçekte boyutu tam ve görüntü olarak rahatsızlık vermiyor.

KDX PRO X

Dosya Ekleri

• kz.jpg
    kz.jpg
    191,9 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı