Istisnalar olabilir tabii. Ama ben de dahil cogu kullanici kafaustu ile rahat ediyor.
Hayır alamaz. Yasaklandi artık malum.TRUTHEAR x Crinacle Zero:BLUE2 Dual Dynamic Drivers In-ear Headphone shenzhenaudio5 dolar ile 5 dolarlık indirim alabilirsin.
Hayır alamaz. Yasaklandi artık malum.
Tüm öneriler için teşekkür ederim. Bahsedilen IEM kulaklıklarda James Donkey 710 modelinden geçip ses kalitesi olarak ciddi bir fark hissedilebilir mi? Bu kulaklıkları ses kartıyla kullanmak gerekli mi? KZ EDX Pro X, Tangzu WAN Er S. G arasında hangisi daha kalitelidir?
Buradan seçtiğim zaman mikrofonlusunu da aynı fiyata seçebiliyorum. Mikrofonlu alma imkanı doğru mu yoksa mikrofonsuz mu geliyor?![]()
KZ EDX Pro X Kulak İçi Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik
KZ EDX Pro X Tek Dinamik Sürücü HiFi IEM Kablolu Kulak İçi Kulaklık Kulak İçi Kulaklık KZwww.elitmuzik.com.tr
Piyasayı araştırınca en mantıklı geleni bu oldu evet. Hayırlı olsun şimdiden.Mikrofonlu seçeneğinden aldım belirttiğim gibi muhtemelen yarın gelecek duruma göre haber ederim özellikle araştırıp bu modeli seçtim
Bende verdim ama o 2 ay önceydi. Umarim geçer ama artik yasak diye biliyorum.Vallahi bilmiyorum hocam bizim birkaç sipariş vardı arkadaşlarla. Geçerse haber veririz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.