IEM kulaklık vs kulak üstü kulaklık

@django06 Ben şahsen IEM'lerde daha rahat ediyorum. Bir kulaklığın bütün kafamı kaplaması rahatsız edici ve kısıtlayıcı geliyor.

@Merdt 2K'ya KZ alınmaz. Net. Simgot varken KZ'nin yüzüne bakılmaz. Eski bir KZ kullanıcısı olarak söylüyorum bunu.
Istisnalar olabilir tabii. Ama ben de dahil cogu kullanici kafaustu ile rahat ediyor.

Yakın zamanda Arctis 3'den Tangzu WAN ER'e geçiş yaptım ve başlangıç seviyesi bir IEM olmasına rağmen beni fazlasıyla tatmin etti. Hem rahatlık hem de ses kalitesi konusunda benzer fiyatlardaki kulak üstü rakiplerinden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Tüm öneriler için teşekkür ederim. Bahsedilen IEM kulaklıklarda James Donkey 710 modelinden geçip ses kalitesi olarak ciddi bir fark hissedilebilir mi? Bu kulaklıkları ses kartıyla kullanmak gerekli mi? KZ EDX Pro X, Tangzu Wan Er S.G arasında hangisi daha kalitelidir?

Buradan seçtiğim zaman mikrofonlusunu da aynı fiyata seçebiliyorum. Mikrofonlu alma imkanı doğru mu yoksa mikrofonsuz mu geliyor?

Tüm öneriler için teşekkür ederim. Bahsedilen IEM kulaklıklarda James Donkey 710 modelinden geçip ses kalitesi olarak ciddi bir fark hissedilebilir mi? Bu kulaklıkları ses kartıyla kullanmak gerekli mi? KZ EDX Pro X, Tangzu WAN Er S. G arasında hangisi daha kalitelidir?

Buradan seçtiğim zaman mikrofonlusunu da aynı fiyata seçebiliyorum. Mikrofonlu alma imkanı doğru mu yoksa mikrofonsuz mu geliyor?

Mikrofonlu seçeneğinden aldım belirttiğim gibi muhtemelen yarın gelecek duruma göre haber ederim özellikle araştırıp bu modeli seçtim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı