İfade Bırakma Yasağım Hayırlı Olsun

Vavien ifade sistemini suistimal ediyor mu?

• Evet.

Oy: 74 61,2%
  • Hayır.

Oy: 47 38,8%

• Oy verenlerin toplamı
    121
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam istediği ifadeyi atsın bizene. Onun kendi düşüncesi. Bana göre muhteşem olmayan mesajlara da muhteşem ifadesi atanlar var onlar da ceza yesin o zaman.
İstediği ifadeyi atsın da attığı ifade ile yorumun sahibini rencide ve rahatsız etmesin mümkünse. Sizin bu yorumunuza "hahaha" ifadesi atsam ne hissederdiniz?

Adam istediği ifadeyi atsın bizene. Onun kendi düşüncesi. Bana göre muhteşem olmayan mesajlara da muhteşem ifadesi atanlar var onlar da ceza yesin o zaman.
Çünkü göze batıyor. Ciddenn.

Buradaki temel sorun ifade atması değil, bunu artık spam atarmışçasına yapması...

Hatırlatma iyi oldu, anket süresi 1 gün.
Benim mesajıma gülen 10 kişi var. Bu da suistimal olmuyor mu? Onlar rahatsız oluyorsa ben rahatsız olamıyor muyum?

Kütüphanede olmayan oyuna nasıl rozet yapıyorsun?
Kartları satın alarak. Linkte yazıyor. Mesela bende Rise of the Tomb Raider oyunu yok ama parlak rozeti var.

Bu arada beğenmek isteyip beğenemediğim mesajları da şöyle alıntılayayım bari.
İfade sistemi suistimalide nedir?

İfade özgürlüğü kapsamında değerlenmesi gerekir dolayısıyla bu anketin olmasını bile saçma buluyorum.

Tebrikler, "China will grow larger" - Command and Conquer: Generals

Edit: Buff'layın beni bölüm sonu canavarı geliyor.
@Vavien. Geçenlerde biri saat kaç diye konu açmıştı. Buraya giriş yapıp, saat kaç diye konu açıp, konunu açılmasını ve cevap almasını bekleyene kadar o saate 100 kez bakabilirdi. Burada kişisel değerlendirdiğimizde bana kalırsa da açılan çok fazla boş konu var ancak bu yönetim için kötü bir şey değil. Zira her konu, her üye, her mesaj sitenin yararına işliyor burada. Boş dolu konu ayrımı yapılsa her gün açılan konular yarıya düşerdi, emin ol.

GTX 1060 vs RX 580 konusu 50.000 kere açıldı, 50.000 kere de cevap aldı ama hala açılıyor. İstese yönetim üyeleri birkaç konuya yönlendirebilir ama yeni konu herkesin işine geliyor.
Ne diyelim, artık 1 ay boyunca ifade atarmış gibi yaparsınız.
Kıyametin kopacağı bir konu olacak.

Üye, gerektiği gibi kullandığını savunacak. Mod da itiraz edecek ama yazım yanlışı hatası gibi net bir delil de sunamayacak. Bana kalırsa bu ceza ya da yasak, @foreignersgod gibi spam yapan üyelere verilmeli. Nick de veriyorum, kontrol etsinler diye. Beterin beteri var yani. Bu arada bu üyeye taktım, daha çok örnek vereceğim senden :)

@Supreme Yharon arkadaşımızın sorduğu normal bir soruya internette sadece burası yok git araştır öğren demek de ilginçmiş. Hoşunuza gitmeyen konulara sorulara cevap vermezsiniz olur biter. Kimse kafanıza silah dayamıyor. Ben de her gün onlarca gereksiz soru görüyorum ama cevap vermiyorum. ''hahaha''lık bir soru değil bu. Gereksiz mesaj cezası olduğu gibi gereksiz ifade cezası da olmalı bence tabiki. Yerinde bir karar olmuş.

Hayır, kullanmıyorum. Gereksiz kullansam bekleme süresi de olmayan bir şeyi gördüğüm her mesaja atardım.
Ben İstanbul'un merkezi denecek bir yerde 5 Mbps kullanırken köy sıfatı ile anılan bir yerde 19 Mbps'i beğenmemesi bana komik geldi.
Bu senin sorunun, burada komik bir şey yok. Yeterli değil demiş, demeye çalıştığı şey internet hızı olmayabilir, kopuyordur belki. Hatta kendisi de demiş;
Var da birader çok kötü gerçekten.Hız sürekli yarı yarıya düşüyor ve sürekli kopma oluyor.

Bu senin sorunun, burada komik bir şey yok. Yeterli değil demiş, demeye çalıştığı şey internet hızı olmayabilir, kopuyordur belki. Hatta kendisi de demiş.
Sizce o hızda dedikleri oluyorsa bende neler oluyordur? Bir şeyin komik olup olmadığına siz mi karar veriyorsunuz? Ya da başka biri.
Bu özelliği kullanamayacaksam neden var?

Sosyal'den bir çocuk daha temizlenmiş oldu. Moderetörlerin ellerine sağlık. Kararı beğenmiyorsan SDN Forum'a gidebilirsin. Technopat Sosyal'i haketmiyorsun.
Moderatörler bile cezanın duruma bağlı kaldırılabileceğini söylerken size noluyor?
Ne bu şiddet bu celal yiğidim seni tanımak isterim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı