İfade Bırakma Yasağım Hayırlı Olsun

Vavien ifade sistemini suistimal ediyor mu?

• Evet.

Oy: 74 61,2%
  • Hayır.

Oy: 47 38,8%

• Oy verenlerin toplamı
    121
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılıyorum, konulara bakarsanız artık çok bariz belli. Ya aynı konular açılıyor, ya tek arama ile ulaşılacak konular açılıyor.

Yahu kızgın ifade kullanılsa ne olur kahkaha atılsa ne olur yada bunların hiçbirini yapamıyor olsanız ne olur. İyi niyetle belki birilerine bir faydamız olsun diye buradaysak ve bunu arada hata da yapsak başarabiliyorsak, ifade kullanamasam ne olur kullandım diye ceza alsam ne olur. Bana ceza verirken yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Yazma cesası ile sadece beni değil belki yardım edebileceğim kişileri de cezalandırıyor olacaksınız dolayısı ile bunun gibi varsa eğer bir zararı sadece bana olacak şekilde ceza verebilirsiniz.
Mesala geçtiğimiz aylarda konu bile açmadığım halde çifte konudan ceza almıştım başarılıydı o, vardır bir bildikleri demiştim. Ya da şimdi bakınca gördüm gereksiz mesaj diye bir ceza da almışım bir mesajın gerekliliğine ben karar veremeyeceksem kim karar verecek onu da bilemedim. İşleri zor moderatörlerin geçtiğimiz günlerde açtığım moderatör uslubları ile ilgili konuda üyelerde onlarda dertlerini dile getirmişti buradan yola çıkarak anlayışlı olmak lazım birbirine insanların.

Ben de geçen gün 2. el banı yedim. ama neden olduğunu veya ne zaman biteceğini bilmiyorum. Sanırım bildirim de gelmedi. Bi açıklasalar neden olduğunu ve ne zaman biteceğini harika olur.

Ben de geçen gün 2. el banı yedim. ama neden olduğunu veya ne zaman biteceğini bilmiyorum. Sanırım bildirim de gelmedi. Bi açıklasalar neden olduğunu ve ne zaman biteceğini harika olur.

Büyük ihtimal fiyata muhalefet ettiğin için yemişsindir.

Büyük ihtimal fiyata muhalefet ettiğin için yemişsindir.
Ban yemeden önce bir mesaj atmıştım. Satıcı Sahibinden'de fiyatı böyle demişti. Ben de Sahibinden' de çoğu şeyin fiyatı yüksek. TR'nin ikinci el piyasası kötü demiştim. O mesaj ban sebebiyse harika Aynı konudan benden başka birkaç kişi de fiyat fazla diye itiraz ediyordu onlara ne oldu bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…