@LeViAcKeRMaN Gör bunları aylardır bütün mesajlarıma ''İnanilmaz'' atıyorsun. Senin sonunda yakındır.![]()
Sevdiğimiz insanlara da emoji atmak hakaret sayılır olmuş
@LeViAcKeRMaN Gör bunları aylardır bütün mesajlarıma ''İnanilmaz'' atıyorsun. Senin sonunda yakındır.![]()
Artık emoji sistemini de düzgün kullanmamız gerekiyor. Üst üste aynı ifadeden atarsan spam sayılır ve ceza alıyorsun. Benim umrumda değil bana verilen ifadeler. Ama ben değil başkası bu durumu fark etse ve raporlasa seni yine ceza alırsın. Ben seni yeni kurallardan haberinin olması için etiketledim. Başın ağrımasın, diye.Sevdiğimiz insanlara da emoji atmak hakaret sayılır olmuş![]()
E sen hep kızgın emojisi atıyorsunSevdiğimiz insanlara da emoji atmak hakaret sayılır olmuş![]()
Aynen, sonra İnanılmaz ifadesine geçti sonra herhalde üşendi "Amaaaaan" dedi ve Beğen kullanıyor artık sadeceBi' ara Handsome da kızgın atıyordu, bir anlam veremedim.![]()
Kendisi ilk sürgüne gönderilen kişi olmuştur ama maalesef sonrakilere ders olmamış.Bi' ara Handsome da kızgın atıyordu, bir anlam veremedim.![]()
Şu an mı sürgünde yoksa önceden mi yani? Pek görmüyor gibiyim de onu.Kendisi ilk sürgüne gönderilen kişi olmuştur ama maalesef sonrakilere ders olmamış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.