İfade Bırakma Yasağım Hayırlı Olsun

Vavien ifade sistemini suistimal ediyor mu?

• Evet.

Oy: 74 61,2%
  • Hayır.

Oy: 47 38,8%

• Oy verenlerin toplamı
    121
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevdiğimiz insanlara da emoji atmak hakaret sayılır olmuş
Artık emoji sistemini de düzgün kullanmamız gerekiyor. Üst üste aynı ifadeden atarsan spam sayılır ve ceza alıyorsun. Benim umrumda değil bana verilen ifadeler. Ama ben değil başkası bu durumu fark etse ve raporlasa seni yine ceza alırsın. Ben seni yeni kurallardan haberinin olması için etiketledim. Başın ağrımasın, diye.

Öyle bir ceza var mıymış cidden Yani ne yaşandı ne yaptın bilemiyorum ama şaşırtıcı cidden. İnsanların çok mu damarına bastın da bu cezayı verdiler? Yoksa geçenki ifade kullanım konusu senin için mi açılmıştı? İfadeleri sinir etmek için kullananlarla ilgili olan

Sevdiğimiz insanlara da emoji atmak hakaret sayılır olmuş
E sen hep kızgın emojisi atıyorsun Sevdin mi kızdın mı anlamıyorum ki O zaman hepsini sevdin, beğendin olarak kabul ediyorum, uygun mu?

Sizin durumunuzu bilmiyorum, bu sebeple oy da kullanmayacağım. Ama sistemi, sırf demoralize etmek için bile kullanan kişiler var. Fikre karşı hiçbir şey yazmadan kızgın surat, yanlış bir bilgi var düzeltmeden gülen surat, sorunum çözüldü belirtmeden beğen geç tavırlarını sürekli görüyorum. Bilmiyorum burada herkes vaktini ayırıyor, birilerinin eğlenmesi hakkı olduğu kadar diğerlerinin de forumu amacına uygun kullanmak istemesi hakkı diye düşünüyorum.

Bi' ara Handsome da kızgın atıyordu, bir anlam veremedim.
Tepki amaçlı emoji atmanızda bir sakınca yok, sadece artık siteminizi mesajla beyan etmek yerine seri emoji kullanımına geçtiğiniz bir seviyede ceza almaya başlamanız rasyonel kabul edilebilir.

Bu hem agresif davranışa giriyor (agresif derken sitemkar değil, anormal tekraratı kastediyorum), hem de muhattabınız, salt emoji ile hiçbir şey anlamamış oluyor.

Bu tabii yasak bir hareket değil ama Sosyal üyelerinin dikkatini istismar etme potansiyeli taşıyabilir.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…