İfade kullanınca alınan kullanıcılar

• Konuyu başlatan 61340
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 1.997
Gördüğüm kadarıyla önünüze gelen yoruma kahkaha atmışsınız adam bir şey açıklarken ve kullanıcı düzgün bir dille sormuş. Problem yok. Siz de önünüze gelen yoruma kahkaha atmayın, açıklamasına bile kahkaha atmışsınız adamın. Sistemi suistimal ederseniz de cezası var gördüğünüz gibi. Son aktivitenize baktım, baktığım kadarıyla da önünüze gelen yoruma kahkaha atıyorsunuz. Normal değil mi bu cezayı almanız?

Eki Görüntüle 1353955

Eki Görüntüle 1353956

Eki Görüntüle 1353957

@61340 hiç suistimal etmemişsiniz neredeyse.

Yokluktaymış gibi gerekli-gereksiz her yoruma kahkaha emojisi atan tayfa çok sinir bozucu. Yazıyorsun yazıyorsun bir paragraf, gelen karşılık kahkaha oluyor.

Bu forumda bazı insanlar var ki karşısındaki şahıs ironi yapıyor, yapılan ironiyi anlamayıp uzun uzun paragraflar yazıyor sonra biz hahaha emojisi atınca etiketleyip nedenini soruyor. Arkadaşlar birileri buraya bu ifadeleri koyduysa kullanalım diye koydu. Sürekli bu tribe girip hesap soran tayfayı anlamıyorum arkadaş hahaha atıyorsam gerçekten komik bulduğum içindir ya senin gereksiz ciddiyetini ya da düşüncen bana cidden komik gelmiştir. Bir de bu tayfa yüzünden ceza alıyoruz ayrı komik yani bir gülüşümüz kaldı ona da kelepçe takın dava açın süper.

Örnek veriyorum bir yoruma kahkaha atıyorum yada gülüyorum, emoji atıyorum sonra adam triggerlanıp etiket atıp nedenini soruyor sonra ben bunu raporlayıp gereksiz etiket attığı için sildirmek durumunda kalıyorum ve bu çok cringe bir hareket arkadaşlar nolur yapmayın burası sosyal bir platform güleriz de ağlarız da.

Ek olarak emoji attık diye ceza alacaksak kaldırılsın emojiler ne siz uğraşın ne biz uğraşalım forumdan insanları uzaklaştırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz cidden.
Sayın @61340, beğenmediğiniz bir cevap için üzgün emojisi kullanmak, kimsenin itiraz etmeyeceği bir karşılık verme anlamına gelirdi hatırlatırım, ve bunu kullanmış olsaydınız en doğrusu olmaz mıydı acaba?

Fakat siz o adamın dört cevabından üçünde de kullandığınız hahaha emojisi ile adeta o adamı, adam yerine koymadığınızı ve onu küçümsediğinizini belirtmiş oldunuz. O adamın bir ironiyi anlamamış olması aklınız sıra onu küçük görme ve egonuzu onunla eğlendirme hakkını size asla vermez, vermemeli de. Onun "açıklayın da anlayalım" çağrısı yaptığı son yorumuna kısa da olsa bir cevap yazmış olsaydınız durum belki de böyle olmazdı.

Neresinden bakarsanız bakın, o adamın tepkisi mantıklı ve haklıdır. İyi akşamlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı