Neden öyle diyorsunuz, hepsi RAM takıp çıkarmış insanlar (!)Technopata yeni katılanların çoğu çok bilmişlik taslıyor.
Neden öyle diyorsunuz, hepsi RAM takıp çıkarmış insanlar (!)Technopata yeni katılanların çoğu çok bilmişlik taslıyor.
Şikayet ettim uyarı alırsan şaşırmaBoş yapmanın gereği yok
Keşke "AMD işlemciler ısınıyor "deseydi, bari FX dönemine ait ısınma kaynakları bulurdu. Drop her parçadan kaynaklı olabiliyor.
Hangi yorumu şikayet ettiniz?Şikayet ettim uyarı alırsan şaşırma
Cidden asılsız yorumlar insanların kafasını karıştırıyor.
İroni yaptım be senin gibi şikayet etmedim tabii ki. Konu sahibi de boş yapma diyene şikayet ettim demiş ya. Anlattığım fıkrayı açıklıyormuş gibi oldumHangi yorumu şikayet ettiniz?
FX ısınan bir seri ama Ryzen için aynısını konuşmuyoruz.
Drop her parçadan kaynaklı olabilir. Optimizasyon sorunlu oyunlarda bile oluyor.
Yazım kurallarının içinden geçerse veya yaptığı hata apaçık ortadaysa banı yiyiyor zaten. Ama en küçük hatada bile ban atılmaması iyi. Eskiden atılıyordu ama artık moderatorler sağolsunlar esnek davranıyorlar. Ama hâla çok cezadan yakınanlar var. Hâla ceza yiyiyenlerde hata var gerçekten.cezaların artırılmasını isterim
Ben o arkadaşın lafına güldüm. Teşekkürler açıkladığınız için ama ironi yaptığınızda sonuna (!) koyarsanız daha açıklayıcı olur, yanlış anlamayın bilgisizsiniz demiyorum ama anlaşılırsınız.İroni yaptım be senin gibi şikayet etmedim tabii ki. Konu sahibi de boş yapma diyene şikayet ettim demiş ya. Anlattığım fıkrayı açıklıyormuş gibi oldum![]()
Birkaç yeni arkadaş bana bilgisayar konusunda kafa tutmuştuTechnopata yeni katılanların çoğu çok bilmişlik taslıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.