İflah olmaz GTA IV fanları

Intel fanboylarının değişmiş versiyonu bunlar.
Ben de GTA 4'ü çok severim fakat böyle demedim hiçbir zaman. GTA IV, Atmosferi ve fizikleri ile tüm GTA oyunlarından ayrı bir yerdedir fakat en iyi GTA oyunu değildir.

Şiddet ile katılıyorum.

GTA IV te kasa fanlari iflah olmuyor gibi anlayip geldim ama konu baya alakasiz anlamsiz birsey cikti.

GTA IV kendine göre bir hayran kitlesi var ama buglarla dolu bir oyun olduğunu kaç tane yama ile düzeltilmek zorunda kaldığını unutmuş gibiler.

O seriden EFLC güzel bence gerisi çok da efsane bir hikayeye ve grafiklere sahip değil.

GTA 5 çok daha sevilen 7 senedir durmadan kendini güncelleyen yeni modlar çıkaran oynaması çok daha zevkli bir oyundur bence.

Sence nasıl olmalıydı. Bu sıralama bana göre bir sıralama.
Death Stranding: Konu bana nereden geldi lan?
Bana dedi kanka. Ben Death Stranding'i çok seviyorum ya.
Kargoculuk çok ön planda ama fena olmayan aksiyonu da var.
Norman Reedus ile oynamak en iyisi bence. Kafa dağıtmalık bir oyun herkese hitap etmez tabii.

Keyif alan oynar benim gibi. Atmosferine çok bayıldım oyunun. Sürekli değişiyor. Bir bakmışın 2. Dünya Savaşı'ndasın, bir bakmış her tarafı seller basmış. Farklı ve çok başka bir oyundu Death Stranding.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…