İflas Etmesini İstediğiniz Şirketler

Yalova merkezde bizim evde. ilk Avea resmi Turkcell'e geçmeden 2 gün önce son Avea Turkcell'den geri döndükten sonra tekrar evde.

Ayrıca Rize-Güneysu'daki köydeki evimizdede Avea Vodafone şebeke var Turkcell yok. Nedense gittiğim yerlerde bugüne kadar sayılı çektiğini gördüm. Hepsi yalan dolan %99 kapsama alanıymış ta Turkcell kalitesiymiş te anca safları dolandırıyorlar.Avea da da Vodafone'da da ses daha temiz ve kaliteli gidiyor. İnternet hızı olarak avea daha hızlı 10-20 mbit arası alırken Vodafone'da 6-13 arası aldım. Hız testi inceleme videosu çekmiştim bi ara kanalıma yükler atarım burayada :)

Forumda benim gibi bir Güneysulu bulabileceğimi hiç düşünmezdim sonuçta çok büyük bir ilçe değil. :)

Turkcell konusunda da aynı düşüncelere sahibim. Avea ve Vodafone'a göre hiçbir avantajlı tarafı yok. Çok şükür ailede herkes Vodafone'a geçti de kurtulduk. Ama tuhaftır ki Superonline'ı beğenirim.
 
Şu GTA 4 de bir tane microsoft programımı ne var ona ne sinir oluyorum ya :D Hatta Recep abi video çekmişti GTA 4 çalıştırma rehberi diye :D
 
Casper ve Piranha'nın iflasını istiyorum. Ciddi şekilde hemde öyle böyle değil. :) Ama Ben LG G2 kullanıyorum harika ama herkesin düşüncesine saygım var hocam @Cynara. :)
 
Bazılarının da söylediği gibi, başlık biraz kaba olmuş. Acaba başlığı ''En Sevmediğiniz Şirketler'' olarak değiştirebilir misiniz? Böyle bir şeye izin var mı bilmiyorum.
 

Geri
Yukarı