İframe ile localhostumu uygun boyutta nasıl görüntülerim?

Bedirhan6663

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar. Html kodlamasını öğrendim sayılır. Yardımcı olabileceğiniz bir konu var. Hostingime yüklediğim dosyada iframe kullanrak benim localhostumu göstermesini istiyorum. İnternette bir makale okudum şöyleydi:

Fakat bunu yapmaya çalıştığımda başarılı olamadım. Bu yazılanları hangi sıra ile yapacağımı anlatabilecek biri var mı? Amacım localhostumun tamamını uygun boyutta görüntülemek yani sanki o domain benim localhostummuş gibi. Ama uygun boyutlarda olmasını istiyorum örneğin mobilden giren birisi için bile. Şimdiden çok teşekkürler. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yapmak istediğinizi anlamadım???
Bir hosting aldım diyelim ve hostinge bir html yükleyeceğim girince o html iframe ile başka bir siteyi gösterecek ama mobil uyumlu olması lazım.
Herhangi bir fikri olan yok mu arkadaşlar?
Fikri olan yok mu arkadaşlar?

Son düzenleme:
Fullscreen iframe yapıp kendi sitenin içinde başka bir siteyi yayınlamak mı istiyorsun?

Localhost'unu sadece kendin görmek istiyorsan normal iframe içerisine "http://localhost/page.html" şeklinde kaynak girerek görebilirsin ama başkalarına localhost'un üzerindeki veriyi aktaramazsın.

Arkadaş pek bilgili değil localhostdan kastı kendi sitesi anladığım kadarıyla.
Ben gayet bilgiliyim localhostum için bir link aldım herkes görebiliyor. Ben iframe eklemeyi de biliyorum. İstediğim şey ise sanırım siz bilmiyorsunuz çünkü iframe koyduğumda web sitesini mobilden açanlar da benim normal localhostumu görüyor gibi görmeli. Bunu sormuştum. Sanırım bilen yok.

Sonunda buldum.

HTML:
<!DOCTYPE html>
<html><head><meta charset="utf-8">
<meta name="viewport" content="width=device-width">
<style>
html, body, iframe { height:100%; width:100%; margin:0; border:0; display:block }
</style>
</head><body><iframe src="görüntülenecek-site-linki"></iframe>
</body></html>

@felix.voir hocam çok teşekkürler çok yardımınız dokundu bilgili değil diyip geçmenizde.
İyi ki varsınız.

Bu arada bu kod sayesinde mobilde site nasıl görüntüleniyorsa o halini bozmadan görüntüleyebiliyorum tek sorunu herhangi başka bir siteye yönlendirmede firefoxun sayfayı açamaması. Sanırım sayfa içinde sayfa olduğundan. O yüzden linkleri yeni pencerede açtırmak zorunda kaldım. İyi forumlar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…