İftar Sonrası Yapılması Gerekenler

AskerinKardesi

Decapat
Makaleler
2
Son zamanlardaki Ramazan iftar temposu oruç sürecini oldukça zorlaştırıyor. Ki son zamanlarda susuzluk oranım arttı. Bunu iftar sonrası su içerek telafi etmeye çalışsam da bünye fazla da almıyor diyebilirim. Zaten çay, kahve iftar esnasında içecek derken mide oldukça doluyor. Bu konuyla alakalı bir yazıya denk geldim. Güzel de bir yazı olduğunu düşünüyorum uygulamakta fayda var. Link

394812

Yazının sonunda ürün yerleştirmesi yapılmasa daha güzel olabilirdi. Yine de bilgilendirici bir haber.
ürün yerleştirme demeyelim de bu duruma yazanın ve yayınlayanın hakkını yemeyelim telif falan yeriz
İftardan sonra sahura kadar PUBG oynuyorum valla gayet memnunum tavsiye ederim.
pubg benimde favorim açıkcası ben daha çok sahurdan sonra uykuya yenik düşene kadar oynuyorum desem yeridir.

Ben iftara kadar Hitman ya da The Last of Us oynuyorum. Susuzlugumu unutuyorum :D Hatta bir ara sahurda çiğ köfte yemistim ve su içmeyi unutmuştum. Ona rağmen pek zorluk cekmedim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı