Hocam bildiğim kadarıyla ağzımıza su alıp çalkalarsak ve herhangi bir şekilde o suyun çok minik kısmı bile boğazımızdan geçmediği sürece oruç bozulmaz.Tamam kanka cehennemde görüşürüz.
Hocam bildiğim kadarıyla ağzımıza su alıp çalkalarsak ve herhangi bir şekilde o suyun çok minik kısmı bile boğazımızdan geçmediği sürece oruç bozulmaz.Tamam kanka cehennemde görüşürüz.
Bu sadece abdest alırken geçerli.Hocam bildiğim kadarıyla ağzımıza su alıp çalkalarsak ve herhangi bir şekilde o suyun çok minik kısmı bile boğazımızdan geçmediği sürece oruç bozulmaz.
Hocam kısa bir araştırma daha yaptım bir çok kaynaktan baktım üstte dediğim gibi yazıyor bir çoğunda.Bu sadece abdest alırken geçerli.
Susuzluğu gider miş oluyor. Oruç tutarken ağzınıza herhangi bir yiyecek içecek girmemesi lazım hocam. Hem yutmasa bile bir miktar gider ağzına ve oruç bozulur. Yanlışta olabilirim bir bakayım.
Evet.Sen izliyor musun?
Kahkaha attım güzelmiş buAğzına soğuk suyu doldur ve yutmama challange yap.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.