İftira ve karalamaların bir yaptırımı yok mu?

Sana yalannn söylüyorsun demiyorum. Varsa raporla geç, aldığım uyarılar koleksiyonuna bir de ifade yasağı eklenmiş olur işte. Ama açtığın konuda bir tane bile örnek veya kanıt sunmadıktan sonra ne dememi bekliyorsun? Senden başka denk gelen olmaması benim kesin olarak haklı olduğumu göstermez, fakat sen bile asıl sorunun, benim kahkaha ifadesini fikrine uymadığım mesajlardan ziyade olur olmadık bırakmam olduğunu söylüyorsun. Tekrar soruyorum, hangi mesajı komik bulacağımı sana mı soracağım? Bir sorun görüyorsan raporla geç, bu konu da artık kapanabilir.
Yukarıda ne dediysem aynısını demişsin. Komik olan mesaja laf etmedim. Neyi komik bulduğun da beni ilgilendirmez. Hala örnek sunmadın diyorsun. Detaylıca okuduysan, senin attığın emojilerin listesini tutmadığımı ama denk geldiğimi yazdım. Haklısın, o konuyu açtığım için kusura bakma. Daha fazla tartışmanın anlamı yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı