İftira ve karalamaların bir yaptırımı yok mu?

@Tokiler rahatsız olduğunuzu "Kahkaha saçmalığının öncüleri" isimli açtığınız konuda @acv 'ın verdiği tepkilerin hesabını sormuşsunuz ki sizin yorumunuza da "kahakaha" atılırsa siz de neden attınız diye sorabilirsiniz.

Ardından sizden görsel istenmiş, siz de Recep Baltaş'ın fiyat konusundaki yoruma atılan "kahkaha" emojisini göstermişsiniz, bana da komik geldi o görsel. Ben de görsem bende kahkaha basabilirdim.

İsteyen istediği gibi ifade atabilir. Rahatsız oluyorsanız raporlayın.

Birbirinden rahatsız olan herkes böyle konu açsa sosyalde kullanıcıların soruları yanıtlanmaz. Bu konunun açılmasını da savunmuyordum fakat biraz haketmişsiniz gibi durdu şu an.

Şu butonu kullanın o halde.
Eki Görüntüle 639811
Haklısınız, açmamalıydım saçma olmuş ancak bıkmıştım. Benim açtığım konuyu savunmuyorsanız, benimkinin muadili olan konuyu neden savunuyorsunuz anlamadım? O da benim davranışımdan rahatsız olup konu açmış. Güya yaptırım var mı diye soracak... bence adaletli düşünmelisiniz. Tamamen ego tatmini ve linç için açılan bir konu.

Yok, kurallarda belirtilmemiş.
Hocam bence siz haklısınız, bir süredir sizinle karşılaşıyorum tavırlarınızı biliyorum ve haklı olduğunuzu düşünüyorum😁

Tavırlara ve uzun süredir tanınaya bakarak haklıyı haksızı tespit etmek.😑 Bunu bir yere yazacağım, iyi yöntem.
Yalnız suç attığınız kişi 2015’te üye olmuş forumu iyice tanımış ve biliyor, kimin ne yapacağını bir şey yaptığında karşılığının be olacağını biliyor, siz ise geleli daha 2 ay olmamış😒

Niye tartıştığınıza anlam veremedim. Paylaşımlarını görmek istemiyorsanız göz ardı edip geçin. Her şeye cevap vermeye kalkarsanız güzel zamanınızı boş yere harcarsınız. Anormal bir durum varsa raporlayın yoksa zaten bir şey olmaz.

Çoğu zaman konuya yeteri kadar mesaj yazdığımı düşünürsem bildirimleri kapatıp devam ediyorum veya göz ardı ediyorum. Gerek yok çünkü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı