Furkaninkosesi
Megapat
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Hayır, sonradan eklendi.vBulletin'den XenForo'ya geçildiğinden beri yok muydu?
Geçmiş olsun kardeş. Benim bildiğim iftira atanlar cehennemde yağlı, kızgın ve çok uzun kazıklara oturtuluyor. Riski çok büyük. İftira atmayalım. Atanları uyarıp kınayalım.
Hayır, ifade sistemi XenForo 2.1 ile geldi.vBulletin'den XenForo'ya geçildiğinden beri yok muydu?
Merka etme, senden önce moderasyon denen bir şey var. Uygun bulmasalar açmazlardı.Bu öğlen, adıma bir konu açıldığını gördüm. Fikrine katılmadığım her mesaja kahkaha ifadesi bıraktığımı iddia eden gereksiz bir insanla, kendisi @Tokiler olur, tartışmaya girdim. İddia ettiği şeye örnek gösteremediği konuşmanın sonunda lafı çevirip asıl sorunun benim olur olmadık kahkaha atmam olduğunu, eski mesajlara kahkaha ifadesi bırakamayacağımı söyledi. Ben neyi komik bulup bulmadığımın hesabını bu şahsa mı vereceğim? Böyle boş konular açılıyor açılmasına fakat konu kapatılıp hiçbir şey olmamış gibi davranılmasını anlamıyorum. Eğer ifade sistemini gerçekten istismar ediyorsam uyarı almamda bir sakınca yok. Ama asılsız bir şekilde karalama yapıp beni alaya alan bu insanın ceza almamasını garip karşılıyorum.
İftira atmadım ama cezası da yok.Acaba böyle şeylerin cezası oluyor mu?(İftira atmanın)
Dediğim gibi, iftira atmadığımı düşünüyorum. Eğer atılan emojileri görebiliyorlarsa moderatörler de dediklerimde haklı olduğumu anlarlar, neyse...Hayır, sonradan eklendi.
Ben de bazen "hahaha" emojisinin çok sık kullanılmasından rahatsız oluyorum ve çok gereksiz kullanıldığı zaman raporluyorum.
Fakat kişi etiketleyip açılan "Kahkaha saçmalığının öncülerini buldum" konusuna kahkaha bastım çünkü bu tür konular asılsız olup, bir anlık sinirle ve sert üslubla olduğunda, konuyu açan insanı küçük düşürüyor ve konu da komik oluyor haliyle.
@Tokiler , yaklaştığınız üslubunuzun hiç hoş olmadığını ve eğer yanlış bir şey görüyorsanız konu açmak yerine raporlamanız gerektiğini öğrenmelisiniz...
Olaydan sonra böyle bir konunun açılması ile ceza verileceğini sanmıyorum. Konu umarım özür dileme ile sonlanır ve bundan sonrası için de bu tür linç konuları yasaklanır.
Anlamak istemiyorsunuz sanırım. Eski mesajlara emoji koymak kötü bir şey dediysem gösterin, ben bu hesabı bırakacağım. Lütfen anlayın, sadece bir örnek. Örnek. Alt tarafta da, aynı şeyleri yazıp bu kullanıcının bu davranışlarından rahatsız olduğumu belirttim. Cidden anlamadan linç edecek misiniz? Alaycı tavırlardan hoşlanmıyorum ve bu kullanıcı nedense denk geldiği ve kendi fikrine uymayan her mesaja kahkaha koyuyor. Moderatörler zaten iftira atmadığımı biliyor.@acv söz konusu konuyu okudum ve size yöneltilen suçlamanın asılsız olduğu görüşündeyim.
Sonuna kadar yanınızda olacağım. Eski mesajlara ifade bırakmanın bu kadar sorun olacağını düşünmezdim.
İftiraya uğradım diye açılan konuda iftira atılması da tuhaf. Bakın, böyle bir şey yazdığımı kanıtlayın, eğer kanıtlarsanız konu açıp 5 yıl ban isteyeceğim.Bu öğlen, adıma bir konu açıldığını gördüm. Fikrine katılmadığım her mesaja kahkaha ifadesi bıraktığımı iddia eden gereksiz bir insanla, kendisi @Tokiler olur, tartışmaya girdim. İddia ettiği şeye örnek gösteremediği konuşmanın sonunda lafı çevirip asıl sorunun benim olur olmadık kahkaha atmam olduğunu, eski mesajlara kahkaha ifadesi bırakamayacağımı söyledi. Ben neyi komik bulup bulmadığımın hesabını bu şahsa mı vereceğim? Böyle boş konular açılıyor açılmasına fakat konu kapatılıp hiçbir şey olmamış gibi davranılmasını anlamıyorum. Eğer ifade sistemini gerçekten istismar ediyorsam uyarı almamda bir sakınca yok. Ama asılsız bir şekilde karalama yapıp beni alaya alan bu insanın ceza almamasını garip karşılıyorum.