İftira ve karalamaların bir yaptırımı yok mu?

Haklısınız, açmamalıydım saçma olmuş ancak bıkmıştım. Benim açtığım konuyu savunmuyorsanız, benimkinin muadili olan konuyu neden savunuyorsunuz anlamadım? O da benim davranışımdan rahatsız olup konu açmış. Güya yaptırım var mı diye soracak... bence adaletli düşünmelisiniz. Tamamen ego tatmini ve linç için açılan bir konu.

Hocam bence siz haklısınız, bir süredir sizinle karşılaşıyorum tavırlarınızı biliyorum ve haklı olduğunuzu düşünüyorum

Hocam bence siz haklısınız, bir süredir sizinle karşılaşıyorum tavırlarınızı biliyorum ve haklı olduğunuzu düşünüyorum
Tavırlara ve uzun süredir tanınaya bakarak haklıyı haksızı tespit etmek. Bunu bir yere yazacağım, iyi yöntem.

Tavırlara ve uzun süredir tanınaya bakarak haklıyı haksızı tespit etmek. Bunu bir yere yazacağım, iyi yöntem.
Yalnız suç attığınız kişi 2015’te üye olmuş forumu iyice tanımış ve biliyor, kimin ne yapacağını bir şey yaptığında karşılığının be olacağını biliyor, siz ise geleli daha 2 ay olmamış

Nasıl bir yaklaşım bu? Size göre eski üye haklı yeni üye ise iftiracı mı?

Birisini delilsiz savunmak kadar kolay bir şey yok. Moderatör Alawar’ın geçmişini ortaya dökse aynı şeyleri söyleyebilecek misiniz? Her zaman menfaatince giden bir insan olmayın.

Niye tartıştığınıza anlam veremedim. Paylaşımlarını görmek istemiyorsanız göz ardı edip geçin. Her şeye cevap vermeye kalkarsanız güzel zamanınızı boş yere harcarsınız. Anormal bir durum varsa raporlayın yoksa zaten bir şey olmaz.

Çoğu zaman konuya yeteri kadar mesaj yazdığımı düşünürsem bildirimleri kapatıp devam ediyorum veya göz ardı ediyorum. Gerek yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…