iGA'nın Yeni İsmi Abdülhamit Han mı?!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Diyorum ki boş bir dil ülkenin en fazla %5'inin bildiği bir dil. O kadar cahilsin ki dilin Arapça, Farsça ve Tükrçe'nin karışımı olan dandik bir dil olduğundan bi:habersin. O zamanlar halk Osmanlıca mı konuşuyor yada yazıyordu sanıyorsun? Osmanlıca öğrenip 1000 yıl önceki belgeyi öğrenebileceğini mi sanıyorsun? 500 Bilemedin, 600 yıl önceki belgeyi okuyabileceğin bile şaibeli.

Eski Türkçe'yi okuyabiliyor musun? Okuyamıyorsun ama derdin Osmanlıca, sizin derdiniz ne tarih, ne belge okumak.

Keşke İzmir'de denize dökülseydim yanlış yüzyılda doğduğum için üzgünüm.

Sorun değil, hala dökeriz.

Gece gece güzel eğlendim vallahi. Atatürk'ün ölüsünden bile korkan, ismini duyunca akılları gidenler burada bile hemen başlığa doluşmuşlar.

Boşuna çabalıyorsunuz. Bilim, ilim, teknoloji sizden daha hızlı ilerliyor. Girdiğiniz savaşı çoktan kaybettiniz.

Ne zaman kör ve sağır bir ressam, kırmızı bir gülün, kristal cam zemine düştüğü anda çıkardığı sesin resmini çizmeyi başarırsa sizlerde anca o zaman bu millete Atatürk'ü unutturursunuz.

Bir akademisyen olarak, ülkemde senin gibi kendi şanlı ecdanını, onun dilini ve kültürünü aşağılayan gençlerin olduğunu görmek beni üzüyor.

"Ha bu arada Osmanlı dediğin devlet kapitülasyonlar ve reformlarla yabancılara Türklerden daha çok ayrıcalık vermiş, neredeyse tüm saray eşrafını yabancılardan seçmiştir. Yıkılmasının son 250-300 yılında ise çoğu Şeyh-ül İslam ise dinsiz, gayrimüslim yada masondur."

Bu yazdığın saçmalıklar ve rezalet için kendinden utanmalısın. Büyüğün olarak sana tavsiyem, kulaktan dolma bilgileri bırak, daha çok kitap oku; Türk'ün tarihini daha doğru kaynaklardan öğren. Osmanlı, Kayı Boyudur, Selçuklu'nun varisidir; %100 Türk'tür, Türk oğlu Türk'tür ve cihan devletidir, Cihana hükmetmiştir. Osmanlı = Müslüman Türk'tür, cihana hükmeden çok güçlü bir devlet olduğu için kan emici Emperyalistler tarafından 1001 türlü entrika, şeytani politika ve taktiklerle çökertilip parçalandı. Bu Emperyalistlerin en başında İngiltere gelir. İngilizler, Osmanlı'da kritik noktalardaki devlet adamlarını dahi küçük düşürmek, aşağılamak ve görev anlamında etkisiz hale getirmek için her yolu denediler. Senin Şeyh-ül İslamlar ve devletin dili hakkındaki rezalet ifadelerin, tam olarak işte bu bahsettiğim, Türklerden nefret eden Emperyalistlerin bilgisiz, cahil ve kendi tarihini bilmeyen zihinlere nakşettiği yalan yanlış bilgilerden ibarettir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu bana değil üstte yorum yazanlara söyleyeceksin.
Bakın, Atatürk Havalimanı faaliyet gösterecek olup aynı zamanda 3. bir havalimanı da faaliyet gösterse o zaman bu kadar tepki çekmez. Ama havalimanı kapatılıyor ve sonuç olarak tekrar faaliyet gösteren iki havalimanı olacak. Bu durumda isminin değişmesine gerek yok. Sonuç olarak bi' nevi taşınma işlevi gerçekleştiriliyor.

Akademisyen olmadığın tarih bilginin bu denli küçük çaplı olmasından belli. Devlet erkanında yüksek mecralara gelmiş %100 Türk kökenli kimse yoktur. Osmanlıya Türk kökenli değil demedim!

İngiltere dediğin devlet siyasi anlamda çok güçlü bir devlettir. Yakın çağ tarihinde uzman olan tarih hocam derdi ki; İngilizlerle masaya oturduğun an yenildiğin andır.

Boş muhabbet olsun bilgili görüneyim diyerek uzun yazmışsın bir de, neyse siz hayali üniversitenizde akademisyen olarak devam edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…