iGA'nın Yeni İsmi Abdülhamit Han mı?!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ne yapıyorsam en iyisini yapmaya çalıştım. Okulumda, toplumda, burada ve her yerde. Okudum araştırdım, sordum soruşturdum. Yer yer gazeteci, yer yer öğrenci, yer yer asker oldum. Söz söyledim söz aldım. Olgunlaştım, bilendim. Aklı hür, vicdanı hür yetiştim.

Profil fotoğrafımı Doğan Güreş Paşa yapmamın birçok sebebi vardır. Başka bir konuda tartışmak üzere hocam.

Biz şuan yapamıyoruz diyorsun da ülkedeki çoğunluğun imkanları geçmişte Mustafa Kemal Atatürk'ün sahip olduğu imkanlardan fazla. Ülkedeki insanlar tembelliğe alıştıysa bu benim sorunum değil.
Her şeyden önce ülkede bir devrime öncelik etmek askeri bir kimlik değil siyasi bir kimlik gerektirir. Ben halen siyaset adamı olduğu konusunda ısrarcıyım.
Ders konusuna gelirsek Osmanlı'da Mustafa Kemal Atatürk'ün aldığı derslerin programı vardı. Çok zengin bir içeriğe sahipti. Temeli sağlam atıldığı için ve kendisi de çok idealist ve ileri görüşlü olduğu için başarı kaçınılmaz olur.
Ve ben yanlış bir şey yazdığımı düşünmüyorum.
Ve Mustafa Kemal Atatürk'ü dışarıda tutmak şartı ile, önceden asker olup Cumhurbaşkanı olan insanların ülkeye yarardan çok zarar getirdiğini düşünüyorum. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk'e hizmet etmedi demek dalga geçmek olur, Allah ondan razı olsun biz burada isek onların sayesindedir.
Kibir insanı bir elmanın kurdu yediği gibi yavaş yavaş yok eder. Bilin istedim.

Çabalarınız meyve verdiyse, değeri olur. Umarım çabalarınızın karşılığını almışsınızdır.
Umarım her birey sizin gibi işinde en iyisi olma hedefi ile yola çıkar, ancak böyle yükselebilir. Ülkemiz ve Türklüğümüz.
Teşekkürler yorumun için.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…