Elektronik IKEA Lanespelare mouse pad 179TL!

Kardeş İsveç'den Türkiye'ye adamlar mouse pad getirmiş bir de bunu kaliteli yapmış yetmemiş fiyatınıda 5 dolar yapmış ki bence bu rakam komik 1 porsiyon iskender kola parasına satıyorlar pahalı yazmışsın 50 liraya çakma Goliathus al mouse çevireceğim diye bileğin inceldiğinde tekrar yazarsın ileride buralara.

Biraz daha ekleyip klasse almak daha mantıklı. Boyutu da 90X40.

Neyse hocam siz iskender kola kıyaslamasıyla veya dolara çevirerek ucuz demeye devam edin.
İskender vs kıyaslaması yapmaksızın gayet ucuz. 180₺ liralık bir mousepad ucuz değilse ne ucuz merak ediyorum. IKEA'nın mousepadi bu fiyat gurubundaki alelade malzemelerle yapılmış zart zurt markalara kıyasla gayet kaliteli yüzeye sahip bir pad. Gündelik kullanıcılar veya bu tarz ürünlere aşina olmayanlar için boyut ve dikiş dışındaki özellikler pek anlam ifade etmeyebilir ama FPS veya diğer rekabetçi oyunlarda çokça vakit geçiren insanlar için mousepad ve mouse da kullanılan materyal ve hissiyat oldukça fark edilebilir. Farklı ihtiyaçlara ve tarzlara uygun mousepad yapan bir çok niş firma var, onların fiyatlarına kıyasla IKEA'nın mousepadi oldukça düşür bir fiyatta. Boyutu gayet yeterli ayrıca sırf dikişi olmadığı için pahalı demeniz çok yüzeysel bir cevap olmuş.

Biraz daha ekleyip klasse almak daha mantıklı. Boyutu da 90X40.
Klasse 90x40 ile Lanespelare aynı özelliklerde ürün değiller. Üzerine ekleyip Klasse 90x40 ürünlerden alsanız dahi alacağınız performans daha düşük olacaktır. Klasse'nin Longteng veya GS-R serilerinden tercih edilirse çok daha uzun ömürlü ve kullanışlı olacaktır.

Lanespelare ilk versiyon yerine 2. versiyon tercih edilmesi daha doğru olur.

resim 1.jpeg
resim 2.jpeg

Ürünü sipariş vermiştim yeni geldi. Resimlerde de gözüktüğü gibi mouse padin ortası göçmüş hafif sanki bıçakla bastırılmış gibi. Çok fazla rahatsızlık vermiyor fakat değişim yapmalı mıyım sizce? Alacak arkadaşlar da görsün. Onun harici yüzeyi falan kaygan güzel fakat full pürüzsüz hissettirmedi belki de mousemden kaynaklıdır ondan kesin emin değilim.

Eki Görüntüle 1838292Eki Görüntüle 1838293
Ürünü sipariş vermiştim yeni geldi. Resimlerde de gözüktüğü gibi mouse padin ortası göçmüş hafif sanki bıçakla bastırılmış gibi. Çok fazla rahatsızlık vermiyor fakat değişim yapmalı mıyım sizce? Alacak arkadaşlar da görsün. Onun harici yüzeyi falan kaygan güzel fakat full pürüzsüz hissettirmedi belki de mousemden kaynaklıdır ondan kesin emin değilim.
Yapın derim, sonuç olarak ürün size sorunsuz ulaşmak zorunda.

Ara ara bundan alırım. Fiyatı da 5 yıldır nerdeyse hiç artmadı. Diğer mousepad'lerin bundan farkı nedir anlamıyorum. Steelseries QCK ile karşılaştırdım. Bundan birazcık daha kalın olması dışında bir fark yok.

Ürün çok iyi
KEA'dan mousepad mi alınır demeyin

Klasse 90x40 ile Lanespelare aynı özelliklerde ürün değiller. Üzerine ekleyip Klasse 90x40 ürünlerden alsanız dahi alacağınız performans daha düşük olacaktır. Klasse'nin Longteng veya GS-R serilerinden tercih edilirse çok daha uzun ömürlü ve kullanışlı olacaktır.

Lanespelare ilk versiyon yerine 2. versiyon tercih edilmesi daha doğru olur.
En mantikli ve bilinçli bir yorum. Ayni düşünce ile lanespelare satın aldım ve gerçekten başarılı bir ürün tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı