Diğer IKEA Markus 3.299₺

Düz ofis koltukları.
Hawk vs xdriver, hawk çok indirime girdiği zamanlar oluyor iyi fiyata hawk fature iyi aslında çıkabilirsen o fiyata fab seriside iyi.
İkea markus da karar kıldım. Bunda kardeşim de etkili oldu. Kendisi avukat ve gün boyu o koltukta ve ergonomisinden çok memnun. Kalıplarımız ve vücut şekillerimiz benzer bu yüzden tercihim de etkili oldu. Buraya daha sonra gelen olursa deneyimlerimi aktarabilirim. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Düz ofis koltukları.
Teşekkür ederim.

1 yıldan fazla süredir marcus kullanıyorum. Günde 14 saat ortalama üzerindeyim. Kesinlikle herhangi bir oyuncu koltuğundan daha rahat. Fakat oturulan yer benimkinde deri. Yazın çok sıkıntı çıkarıyor. Deri önermem. Beli yeteri kadar kavramıyor bel boşluğu açıkta kalıyor. Çok daha rahat ofis koltukları var. Ofis koltuklarını yerinde gidip denemenizi öneririm. Son olarak da paranızı asla oyuncu koltuklarına kaptırmayın. Omuzunuzu içeri doğru büküyor, uzun vadede kambur olursunuz. Bel olarak zaten rahat değil.

1 yıldan fazla süredir marcus kullanıyorum. Günde 14 saat ortalama üzerindeyim. Kesinlikle herhangi bir oyuncu koltuğundan daha rahat. Fakat oturulan yer benimkinde deri. Yazın çok sıkıntı çıkarıyor. Deri önermem. Beli yeteri kadar kavramıyor bel boşluğu açıkta kalıyor. Çok daha rahat ofis koltukları var. Ofis koltuklarını yerinde gidip denemenizi öneririm. Son olarak da paranızı asla oyuncu koltuklarına kaptırmayın. Omuzunuzu içeri doğru büküyor, uzun vadede kambur olursunuz. Bel olarak zaten rahat değil.
Siparişi vereli çok oldu. Kardeşimle benzer bedenlere sahibiz o memnun kaldı ben de aldım. Bakalım nasıl olacak.
Tavsiyen için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı