İki Adet Fan Üst Üste Bağlanıp Kullanılabilir mi?

SorryForDeadYou

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Konya
Daha fazla  
Benim 1 tane stok fanım var. Performansından memnun değilim. Elimde kullanmadığım 1 tane daha işlemci fanım var. Ben bunları nasıl üst üste bağlayabilirim? Param yok ayrıca fanında boşa gitmesinide istemiyorum :D .

Stok soğutucuda 2. fan için yer mevcut değil, nasıl koydurmayı planlıyorsun :)
Bantla falan yapıştırarak monte etmeye kalkma derim.

2 fanı da takmak zorunda değilsin, 2. fanı da kasa için kullan.
Stok soğutucu değişmediği sürece pek bir fark yaratmayacaktır 2. fan.

CHA_FAN yeri boş ben buraya bağlamayı planlıyorum. Bantla yapıştırmayacağım. Biliyorum zorunda değilim, işlemciye faydası olsun diye düşünmüştüm. Az da olsa faydası olmaz mı? Oyuncu değilim WaRzOnE ' nin yaptığı " Counter strike" adlı oyunu oynuyorum multiplayer olarak. 
Fanın tutma yerleri düz, ben bunun üstüne fanı 502 ile yapıştıracağım. Zararı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır aynı marka değil ama aynı boyutta ve aynı rpm hızında. Eski bilgisayarımdan kalma, güzelce yağladım ve takılmayı bekliyor.

Intel'in işlemci ile beraber gelen fanı bir de "foxconn" adlı bir fan. Boyutları ve Rpm'leri aynı. Egzoz fan olarak kullanmayı düşünmüyorum çünkü kasamda uygun yer yok. 502 ile yapıştırmamda sıkıntı olur mu?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı