İki diski birleştirmek

Ergosphere

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yeni aldığım SSD'nin üzerine format attıktan sonra ikiye ayrılmış olan eski HDD'mi birleştirmek istiyorum. E ile L disklerini D diskiyle nasıl birleştirebilirim? Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden.

Dosya Ekleri

• Disk.png
    Disk.png
    17,8 KB · Görüntüleme: 51
Aynen. Tüm diskler boş gözüktüğü için onu belirtmemiştim. :D
Zaten format esnasında biçimlendirdiğim için hepsinin içi temiz. Teşekkür ederim. 😄
Aynen. Tüm diskler boş gözüktüğü için onu belirtmemiştim. :D
Dediğiniz gibi yaptım fakat 400 GB'lık olan kısım 300 GB'lık kısımla birleşmedi. İkiside ayrı olarak duruyor.

Son düzenleme:
Zaten format esnasında biçimlendirdiğim için hepsinin içi temiz. Teşekkür ederim. 😄

Dediğiniz gibi yaptım fakat 400 GB'lık olan kısım 300 GB'lık kısımla birleşmedi. İkiside ayrı olarak duruyor.

Disk 0 ile Disk 1'in birleşmesini mi istiyorsunuz? Fiziksel olarak farklı diskler oldukları için onların birleştirilmesi daha zorlu bir işlem. Onun için Windows'un yüklü olmadığı fiziksel dişleri birleştiren "Storage Pools" özelliğine bakabilirsiniz. Ancak bunun için Windows'un yüklü olmadığı disklerin kullanılması şart.

Disk 0 ile Disk 1'in birleşmesini mi istiyorsunuz? Fiziksel olarak farklı diskler oldukları için onların birleştirilmesi daha zorlu bir işlem. Onun için Windows'un yüklü olmadığı fiziksel dişleri birleştiren "Storage Pools" özelliğine bakabilirsiniz. Ancak bunun için Windows'un yüklü olmadığı disklerin kullanılması şart.
Yok onu dememiştim aynı diskin bölünmüş halini birleştirmekti demek istediğim. Yaptım ama sonunda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı