Ergosphere
Hectopat
Daha fazla
Aynen. Tüm diskler boş gözüktüğü için onu belirtmemiştim.Yukarıdaki yönergeleri uygularken silinen bölümlerdeki tüm bilgilerinizin silineceğini unutmayın lütfen.
Zaten format esnasında biçimlendirdiğim için hepsinin içi temiz. Teşekkür ederim.Aynen. Tüm diskler boş gözüktüğü için onu belirtmemiştim.![]()
Dediğiniz gibi yaptım fakat 400 GB'lık olan kısım 300 GB'lık kısımla birleşmedi. İkiside ayrı olarak duruyor.Aynen. Tüm diskler boş gözüktüğü için onu belirtmemiştim.![]()
Zaten format esnasında biçimlendirdiğim için hepsinin içi temiz. Teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi yaptım fakat 400 GB'lık olan kısım 300 GB'lık kısımla birleşmedi. İkiside ayrı olarak duruyor.
Yok onu dememiştim aynı diskin bölünmüş halini birleştirmekti demek istediğim. Yaptım ama sonunda.Disk 0 ile Disk 1'in birleşmesini mi istiyorsunuz? Fiziksel olarak farklı diskler oldukları için onların birleştirilmesi daha zorlu bir işlem. Onun için Windows'un yüklü olmadığı fiziksel dişleri birleştiren "Storage Pools" özelliğine bakabilirsiniz. Ancak bunun için Windows'un yüklü olmadığı disklerin kullanılması şart.
nasıl yaptınız, benzer sorun bende de var?Yok onu dememiştim aynı diskin bölünmüş halini birleştirmekti demek istediğim. Yaptım ama sonunda.
Disk Yönetimindeki ayrı olan iki diski sildim ve tekrar kurdum.nasıl yaptınız, benzer sorun bende de var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.