İki Fan mı, Sıvı Soğutma mı?

Ruh Adam

Hectopat
Arkadaşlar kasamın üst kısmına 2 adet fan veya sıvı soğutma ekleyebilirim. İleri de güçlü işlemci alacağım ve OC'de yapmak istiyorum. Sizce 2 adet fan mı takayım? Ekran kartı ve işlemci sıcaklığına etkisi ne olur yoksa sıvı soğutma mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki fan takarsam ekran kartı sıcaklığına ne etkisi olur ve de Thermaltake v200 kasası için 500 600 TL civarında sıvı soğutma önerir misiniz?

Peki fan takarsam ekran kartı sıcaklığına ne etkisi olur ve de Thermaltake v200 kasası için 500 600 TL civarında sıvı soğutma önerir misiniz?
Sıvı soğutma değilde fan takarsan tabi ki aradaki farkı sende anlar ve görürsün daha fazla ısınacaktır sıvı soğutmaya göre, ve bana kalırsa güzel bir sıvı soğutma alırsan fan dan kat kat daha uzun ömürlü olacaktır. Kendi bilgisayarımda sıvı soğutma kullanmıyorum çünkü imkanım yok o yüzden bir bilgim olmadığı için ürün önerimi yapmayacağım fakat çevremden edindiğim bilgiler doğrultusunda cooler master ve corsair çok iyi diyorlar marka olarak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı