İki fanlı 1660 Super vs 3 fanlı 1660 Super

Bütçe
2000
Makaleler
2
.

Ürün bu.

Başka satıcıların altında bir anda altında bir anda 70 75 dereceye fırlıyor diyor aradaki 400 TL farka değer mi 3 fanlı almak için.

Kullanan varsa onun yorumları çok değerli.

1660S için 2 fanlı soğutma yeterli gelmesi lazım. Kartın yüke bindiği zaman sıcaklığın birden sıçraması normal. Önemli olan yük altında kaç derecede kalıyor ve bu sıçrama nasıl oluyor ? Kasa içi havalandırma nasıl ? Özellikle ön kısmı cam olan kasalarda böyle sorunlar çok oluyor. Yorumda bu kadar sorunu cevabı olduğunu sanmıyorum.

GTX 1050 Ti kullanıyorum, oyuna girince kart birden 54 dereceye fırlıyor. Ondan sonra 60 dereceye ulaşıp sabitleniyor. Böyle bir sıçrama ise kabul edilebilir.

Oda sıcaklığından 75 gibi yüksek değere sıçrıyorsa bir noktada sorun vardır demektir.

1660S için 2 fanlı soğutma yeterli gelmesi lazım. Kartın yüke bindiği zaman sıcaklığın birden sıçraması normal. Önemli olan yük altında kaç derecede kalıyor ve bu sıçrama nasıl oluyor? Kasa içi havalandırma nasıl? Özellikle ön kısmı cam olan kasalarda böyle sorunlar çok oluyor. Yorumda bu kadar sorunu cevabı olduğunu sanmıyorum.

GTX 1050 Ti kullanıyorum, oyuna girince kart birden 54 dereceye fırlıyor. Ondan sonra 60 dereceye ulaşıp sabitleniyor. Böyle bir sıçrama ise kabul edilebilir.

Oda sıcaklığından 75 gibi yüksek değere sıçrıyorsa bir noktada sorun vardır demektir.

Kasa ASUS Vento 3 fanlı (önde2 arkada 1) fan var)
Gigabyte ın windforce modeli alınmamalı ısınma ve ses sorunu var
Bende bunun 3 fanlısı var windforce oc gayet sessiz çalışıyor (arkadaşım adına yazıyorum o kararsız kaldı da)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı