İki farklı siteden kredi kart limiti üzerinde taksitli alışveriş yapılabilir mi?

albayaiakos

Hectopat
Selam Technopat kullanıcıları bugün size bir sorum olacak. Yeni bir bilgisayar ve monitör almayı düşünüyorum, taksit ile alacağım ancak bir sorunum var. Alacağım kasa ve monitörün total fiyatı kartımın limitini geçiyor. Sitelerin farklı olması bir şeyi değiştirir mi? Yine de limiti yükselttirmem gerekir mi? Teşekkürler.

Son düzenleme:
Selam Technopat kullanıcıları bugün size bir sorum olacak. Yeni bir bilgisayar ve monitör almayı düşünüyorum, taksit ile alacağım ancak bir sorunum var. Alacağım kasa ve monitörün Total fiyatı kartımın limitini geçiyor. Sitelerin farklı olması bir şeyi değiştirir mi? Yine de limiti yükselttirmem gerekir mi? Teşekkürler.

Evet yükseltmen gerek ürün tutarının tamamı kartına yansıyor sadece sen taksitle aydan aya ödüyorsun.

Ben 30 küsür bin TL lik parça parça ürünleri 13bin tl limitli kartla satın almıştım. Önce bir ürün alıp, kredi kartını ödüyor, limitte yer açıyordum. Böyle böyle hepsini almıştım.

Arkadaşlar acil yardım lazım. Lütfen bana bir çözüm üretin. Kartın limiti 17 bin tl. Alacağım kasa ve monitörün toplam fiyatı 20771 tl. Taksitli alacağım ancak kartın limiti yetmiyor. Kartın limitini de arttıramıyorum. Fikirlerinizi benimle paylaşın lütfen.

Arkadaşlar acil yardım lazım. Lütfen bana bir çözüm üretin. Kartın limiti 17 bin tl. Alacağım kasa ve monitörün toplam fiyatı 20771 tl. Taksitli alacağım ancak kartın limiti yetmiyor. Kartın limitini de arttıramıyorum. Fikirlerinizi benimle paylaşın lütfen.
Kasayı satın aldıktan sonra elinizdeki nakit parayla kart borcunu ödeyerek kartta yer açıp ardından monitörü satın alabilirsiniz. tabi bu durum paket halinde değil de ikisini ayrı ayrı almanız durumunda geçerli.

Limit yükseltmek veya farklı bir kart kullanmaktan başka çözüm yok gibi görünüyor.
Kasayı satın aldıktan sonra elinizdeki nakit parayla kart borcunu ödeyerek kartta yer açıp ardından monitörü satın alabilirsiniz. tabi bu durum paket halinde değil de ikisini ayrı ayrı almanız durumunda geçerli.
Arkadaşın söylediği durum da mantıklı. Ancak oradaki taksit ödeme tutarları ne şekilde revize olur bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı