Evet bende ettiğim oldu ama genel olarak steam etmiyor şans işi.RG Launcher ile alakalı yaşadığım sorun yüzünden 3.5 saat oynanmış oyunu iade ettim.
Eskiden bazı oyun yapımıları kabul ediyordu, fakat şu an steam otomatik bir şekilde çalışıyor ve 2 saat veya 14 günü geçmiş oyunlarda iade almıyor maalesef.Selam. Steam'den 2 tane oyun aldım Mortal Kombat 10 ve 11 ve üzerinden 2 hafta geçti fakat 23 saat 48 dk aşmış şekilde iade talebinde bulundum. Kabul edilme ihtimali var mı?
Nasıl almıyor? Ben 2 saat 25 dakika oynanmış oyun iade ettim.Yok. Adamlar 1 saniye geçse bile iade almıyor.
2 Yetkili kabul etmedi bir tane yetkili vardı o kabul etti, karakter meselesi diyebiliriz.Evet bende ettiğim oldu ama genel olarak steam etmiyor şans işi.
Çalışanın iyiliğine bağlı bir durum. Ben kendi yaşadıklarımı söyledim.Nasıl almıyor? Ben 2 saat 25 dakika oynanmış oyun iade ettim.
Aslında etmemeleri lazım diğer kullanıcılara haksızlık ediyor. İstisna durumlar hariç.2 Yetkili kabul etmedi bir tane yetkili vardı o kabul etti, karakter meselesi diyebiliriz.
15 gün geçen oyunu iade ettim. 0 dakika oynama süresi vardı. Yanlışlıkla aldım iade etmek istiyorum yaz.Selam. Steam'den 2 tane oyun aldım Mortal Kombat 10 ve 11 ve üzerinden 2 hafta geçti fakat 23 saat 48 dk aşmış şekilde iade talebinde bulundum. Kabul edilme ihtimali var mı?
Alakası yok. Şu ana kadar en az 3-4 kez 2 saati 10-20 dakika arası aşmış oyun iade ettim ve 10-20 dakika aşıpta iadesi kabul edilmeyen görmedim haksızlık durumu yok kabul ediyorlar.Aslında etmemeleri lazım diğer kullanıcılara haksızlık ediyor. İstisna durumlar hariç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.