Steam İki haftadan geç yapılan iade kabul edilir mi?

yeezyy

Decapat
Selam. Steam'den 2 tane oyun aldım Mortal Kombat 10 ve 11 ve üzerinden 2 hafta geçti fakat 23 saat 48 dk aşmış şekilde iade talebinde bulundum. Kabul edilme ihtimali var mı?

Selam. Steam'den 2 tane oyun aldım Mortal Kombat 10 ve 11 ve üzerinden 2 hafta geçti fakat 23 saat 48 dk aşmış şekilde iade talebinde bulundum. Kabul edilme ihtimali var mı?
Eskiden bazı oyun yapımıları kabul ediyordu, fakat şu an steam otomatik bir şekilde çalışıyor ve 2 saat veya 14 günü geçmiş oyunlarda iade almıyor maalesef.

Alıyorlar. Aldığı zamanlar oluyor. Kesin yargıya varanlara diyorum bunu. Çevremde, oynama saati 1 saat geçmiş veya iade süresinin üzerinden 24 saate yakın süre geçmiş ve iade talebi kabul edilmiş insanlar oldu. Forumda da buna benzer durumlar görebilirsiniz. Tamamen şans işi ve çalışanın insiyatifine bağlı. Eğer oynama süresi 2 saati geçmemiş ise, iade kabul edilme oranı yükselir. Tabi kesinlikle edilir veya edilmez de denemez.

Bir de eğer bir sıkıntı yaşadıysanız not kısmına yazın. Kabul edilme ihtimali biraz daha artar. Ben bir ara şartları karşılamıyorken bile kabul olmayacağını bile bile denemiştim ve oldu. Ardından EA Play aldım ve 2.5-3 saat FIFA oynadım diye kabul olmamıştı. EA Play ile iade olmasını düşünmediğim zaman 6 saat oynamıştım ve nedense yetkili kabul etmişti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı