Kamil7865 Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #1 Ikisinin de özellikleri aynı, ikinci harddiski bağladığımda BIOS'da gözüküyor ancak birlikte kullanamıyorum. Birini seçmek gerekiyor, ikisinde de Windows yüklü. Bu nedenle olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2020
Ikisinin de özellikleri aynı, ikinci harddiski bağladığımda BIOS'da gözüküyor ancak birlikte kullanamıyorum. Birini seçmek gerekiyor, ikisinde de Windows yüklü. Bu nedenle olabilir mi?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 29 Temmuz 2020 #2 Nasıl seçiyorsunuz? Minitool Partition Wizard indirip ekran görüntüsünü atın. Artı 0 Eksi
BlackBurn Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Temmuz 2013 Mesajlar 1.796 Çözümler 20 29 Temmuz 2020 #3 Diske Windows içerisinden harf atamanız gerekiyor olabilir. Bilgisayar Yönetimi>Depolama>Disk Yönetimi içerisinden ekran görüntüsü atabilir misin? Artı 0 Eksi
Diske Windows içerisinden harf atamanız gerekiyor olabilir. Bilgisayar Yönetimi>Depolama>Disk Yönetimi içerisinden ekran görüntüsü atabilir misin?
KS KS Kamil7865 Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #4 BlackBurn dedi: Diske Windows içerisinden harf atamanız gerekiyor olabilir. Bilgisayar Yönetimi>Depolama>Disk Yönetimi içerisinden ekran görüntüsü atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Denedim ancak disk gözükmüyor. Artı 0 Eksi
BlackBurn dedi: Diske Windows içerisinden harf atamanız gerekiyor olabilir. Bilgisayar Yönetimi>Depolama>Disk Yönetimi içerisinden ekran görüntüsü atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Denedim ancak disk gözükmüyor.