Onu bilmiyorum.Altyapı 120 Mbps bile desteklese 88 Mbps kitliyor. Sanırsam TT'de fiber ile ilgili tek sorun yaşamayan benim. Adamlara başvurduk onayladılar direkt. Bir şeylik var bunda ama dur bakalım . Superonline ise yıllardır getirmem diyor kurtarmıyor diyor.
Benim için sıkıntı değil gerekirse bayağı uğraşırım. Ping değerleri falan etkiliyor mu peki?
Ondan değil.Belediyenin öyle bir lüksü yok. Kendi cebinden ödemiyorsa. Bu arada sık sık Büyükşehir ve ilçe belediyesini ziyaret edin. Bir sonuç alamazsanız işi süründüren her şeyi tabiri caizse darlayın.
Nasıl başvurdunuz? İlçe müdürlüğü 8 yıldır kapatıldığı için, il müdürlüğüne gittiğimizde adamlar başvuru yapmamı dahi kabul etmedi. Tüm binanın başvurması gerekiyormuşmuş.Adamlara başvurduk onayladılar direkt.
İlginç. ComNET veri merkezinden ikinci fiberi çektirteceğim diyordu. 10 Gb Internet'ten çektirmemiş mi?Kendisi Tek fiber üzerinden iki ayrı firmadan internet almış birisi.
Superonline bana aynen şöyle cevap yazdı: "Şu an için ne yazık ki olumlu bir dönüş yapamıyoruz. Gelecek yatırım dönemlerinde tekrar değerlendirilecektir."Peki diyelim ki Superonline fiber işi yattı.
Nasıl başvurdunuz? İlçe müdürlüğü 8 yıldır kapatıldığı için, il müdürlüğüne gittiğimizde adamlar başvuru yapmamı dahi kabul etmedi. Tüm binanın başvurması gerekiyormuşmuş.
Ben interneti boşaltıp (modeme bağlı cihazları modemden ayırıp) bilgisayarla modemi Ethernet kablosuyla bağlayıp ucu ucuna 10MB Speedtest'te çıkan download hızı ucu ucuna 4K video izleyebiliyorumBana göre 100 MB Download hızı veri indirmek için ve online da yüksek çözünürlüklü görüntüler izlemek için gayet iyi.
Ben interneti boşaltıp (modeme bağlı cihazları modemden ayırıp) bilgisayarla modemi Ethernet kablosuyla bağlayipucu ucuna 10 MB Speedtest'te çıkan download hızı ucu ucuna 4K video izleyebiliyorum
Kendisinin bu ikinci fiber sürecini yakından takip ettim.Anlamadım ne yapmak istiyorsunuz? Farklı kaynaklardan interenti birleştirip kullanmak istiyorsanız buna ihtiyacını var;
Bir ONT üzerinden 4 farklı hizmet alındığını ilk defa duyuyorum. Doğru mu gerçek mi emin değilim çünkü aynı aynda 4 firmadan hizmet vermek için 4 firmanın, OLT üzerinde profili olması lazım.
Kurumsal hizmet mi alıyorsa yoksa başka durum mu var bilemiyorum. İşin içinde olmadığın için net konuşmak imkansız ama bahsi geçen sahış bazı durumları çok abartarak sunuyor. Muhtemelen izlenme için yapıyor.
İlginç, aklıma hiç yatmadı.Kendisi bu load balance işlemini yazılımsal olarak yaptığını söylemişti.