İki modemi kablosuz köprüleme

Hocam Airties rt205 de alabilirsiniz daha yeni internetten bende baktim mesh özelliginin oldugunu yaziyor hatta bu konuda airties kendi sitesinde destek dökümanlari yayinlamis velhasil kelam evet oluyormus alabilirsiniz. Benimde evde var bir iki modemde köprüleyici olarak kullanacaktim ama artik 802.11n den ac ye gecmek istiyorum o yüzden bende cinden ac destekli bir router siparisi verdim bakalim köprüleme nasil olacak. Onca duvarin arasindan gecirebilecekmiyiz. Hallettiginizde yazar konuyu kapatirsiniz hocam eger sorunuz var ise seve seve yardimci olmaya calisirim.
Hocam gerçekten teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Airties RT 206 v4 ile sorunu çözdüm.
 
1. ) Hocam öncelikle burda Edimax AR-7167wna modelinde Edimaxin kendi sitesinde sundugu PDF dosyasinda edimax routerleri nasil kablosuz köprülüyeceginizi yazmislar

http://www.edimax.us/html/Faq/WifiRouterStationInfrastructure.pdf



2.) ZTE ZXV10 W300 bu modemde ise ZTE kendi sayfasinda (ekledigim resimdede görecegin gibi) brigde ve router mode´da calisabildigini yazmis. Yani modemin arayüzüne girip Wireless Settings bölümüne bi bakmani öneririm. Hatta linkinide veriyorum.

Kullanma kilavuzu: http://setuprouter.com/router/zte/zxv10-w300/manual-1070.pdf
ZTE kendi sitesi: ZXV10 W300S - ZTE Corporation



3.) ZTE ZXDSL 531B ZTEnin bu modelindede wireless bridge modus yani köprüleme olayi var. Hatta bir YouTube videosunda bile ayarlama yaparken kenardan bakarsan WIRELESS BRIDGE yazdigini görürsün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


4. HUAWEI HG521´de ise gizli modda giris yapman lazim yani bir nevi Administration modu gibi bisey. onun icin normal arayüzde degilde "globe" arayüzüne. onun icinde adres yerine normal ip sayilarin sonuna globe eklemen lazim bunun gibi: http://192.168.254.254/globe bu adresle giris yaparsan ordaki ayarlardan bridge mode a ulasabilirsin ama wireless bridge varmi orasini bulmak sana kalmis.

O kadar arastirdim bi begenmeden gecmesen sevinirim.
4. seçenek HG532s içinde geçerlimi?
 

Geri
Yukarı